Bogami ne znam koga bih više ljubila
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Promasis malo pa navalis na Novaka - kao slucajno ...
Ma snasla bi se tisigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa dobro tog mog ću kasnije.. Novaka dok je prilikasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Novakov kratak osvrt na 2016 do sada:
http://www.atpworldtour.com/en/video...-at-miami-2016Last edited by Sandugp; 25-03-16, 09:32.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Stiže pehar iz IW sa nedelju dana zakašnjenja zbog opravdanih razloga.
Zbog obilja pehara raniji kolaž je počeo da se pretvara u kvadrat, a budući da su ekrani u 16:9 rezoluciji, možda i grešim, zbog vizuelnog utiska napravio sam promenu i umesto 10 slika u jednom redu stavio sam 12. Možda će u buduće trebati staviti i 14 ili 15 slika u jedan red ako Novak nastavi da preslišava.
Evo obe slike.
Stare...
... i nove.
Comment
-
e moj gokara,neka si se vratio,i ti si počeo umanjivati Novakov uspjehšalim se naravno,imam jedan prijedlog za slike da poredaš po slemovima,mastersima,500 i 250,radi preglednosti,a može biti zanimljivo,a i da nešto radiš,malo proljetne aktivnosti...
Comment
-
Originally posted by coyote View Poste moj gokara,neka si se vratio,i ti si počeo umanjivati Novakov uspjehšalim se naravno,imam jedan prijedlog za slike da poredaš po slemovima,mastersima,500 i 250,radi preglednosti,a može biti zanimljivo,a i da nešto radiš,malo proljetne aktivnosti...
Comment
-
Novak ako uzme titulu u Majamiju biće igrač koji je zaradio najviše novca čisto od tenisa. Nije da je neki spektakularan rekord, za njega su zaslužni (i zahvalni) i njegovi najveći rivali, ali mislim da je dobra brojka u prilog tome da je Novak morao da se izbori u neviđeno teškoj konkurenciji.Last edited by Novak GO!; 27-03-16, 20:28.I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
Originally posted by gokara View PostStiže pehar iz IW sa nedelju dana zakašnjenja zbog opravdanih razloga.
Zbog obilja pehara raniji kolaž je počeo da se pretvara u kvadrat, a budući da su ekrani u 16:9 rezoluciji, možda i grešim, zbog vizuelnog utiska napravio sam promenu i umesto 10 slika u jednom redu stavio sam 12. Možda će u buduće trebati staviti i 14 ili 15 slika u jedan red ako Novak nastavi da preslišava.
Evo obe slike.
Stare...
... i nove.
Comment
-
Originally posted by Novak GO! View Postali mislim da je dobra brojka u prilog tome da je Novak morao da se izbori u neviđeno teškoj konkurenciji.
Comment
Comment