INDIAN WELLS '08'11 '14 '15 '16
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostOduvek me je mnogo nerviralo što Novak na svako pitanje odgovara, ali na svako. Čuj on šovinista, još prikriveni... Bože dragi, šta sve neće hejteri da smisle, ali baš zato me i nervira, umesto da se ogradi, kaže...ne znam, ne razumem se, neću da odgovorim, imam pravo da se ne mešam, ne zanima vas šta mislim... on o svemu naširoko i nadugačko, svima da izađe u susret, sa svima da bude fin i bilo je pitanje kada će da bude navčen na tanak led.
Ali svako čudo za tri dana, samo što ta "čuda" izranjaju svaki čas
Ne vidiš sportistu koji se ponaša prirodno, već kome je svaki potez isfoliran. Da ga volim, volim ga, ali da je takav van terena, jeste.
Ne mogu te ceniti ako se ne ponašaš kao šampion. A on se ponaša kao optuženi koji mora svima da se pravda uvek.Last edited by Cassius Clay; 22-03-16, 01:31.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostBukvalno si pogodila srž. Neverovatno ga cenim i poštujem, navijam za njega dok igra, i to je sve dok je na terenu. Van terena me ne interesuje Novak 2%, iako oduvek navijam za njega, baš zbog tih politički korektnih izjava i što mora svima nešto da se dokazuje, baš je iritantan. Kapiram ja da ljudi misle da hoće da predstavi Srbe u pravom svetlu, ali ipak mislim da nije u tome stvar. Takva je ličnost. Samo sam čekao da čitam vesti tipa kako plače zbog izbeglica. Naravno da je tužno šta se dešava tim ljudima, ali kad bi sve javne ličnosti plakale... E Novak je takav. Nema uopšte harizmu da ga voliš kao čoveka, već smo mi pristrasni jer je naš. Inače ga ne bih podnosio, iskreno.
Ne vidiš sportistu koji se ponaša prirodno, već kome je svaki potez isfoliran. Da ga volim, volim ga, ali da je takav van terena, jeste.
Ne mogu te ceniti ako se ne ponašaš kao šampion. A on se ponaša kao optuženi koji mora svima da se pravda uvek.
Comment
-
Pa ne znam što mora na sve da odgovara, on je profesionalac, ne mora uopšte da se upliće u teme koje ga direktno ne dotiču.
Eto sad se javila Navratilova. Mislim baš me briga šta radi, ali pošto ne verujem da je glup, onda ostaje samo da je folirant. U prevodu sve bi dao da ga vole i poštuju pa pokušava na sve načine i dolazi do nivoa kada postaje antipatičnan i naporan.
Comment
-
mastersi mastersi..
vels postaje treci na kom caruje. jos dva komada i ja zadovoljan (recimo majami i kanada). tad bi drzao 5 od 9 tj vecinu sto bi bilo monstruozno
Code:Masters de Indian Wells Masters de Miami Masters de Montecarlo 5 - [u]Djokovic[/u] 6 - Agassi 8 - Nadal 4 - Federer 5 - [u]Djokovic[/u] 3 - Muster 3 - Nadal, Chang 3 - Sampras 2 - [u]Djokovic[/u], Ferrero, Kuerten, Bruguera Masters de Madrid Masters de Roma Masters de Canadá 4 - Nadal 7 - Nadal 3 - [u]Djokovic[/u], Murray, Nadal, Agassi 3 - Federer 4 - [u]Djokovic[/u] 2 - Federer 2 - Murray 3 - Muster Masters de Cincinnati Masters de Shanghai Masters de París 7 - Federer 3 - [u]Djokovic[/u] 4 - [u]Djokovic[/u] 3 - Agassi, Sampras 2 - Murray 3 - Safin, Becker 2 - Murray, Roddick, Chang 2 - Agassi, Sampras
Comment
-
Uroše ovo nije tema nekog KK ili FK gde neke hvališ, neke kudiš itd, ovo je fan tema pojednica i kao na svakoj takvoj stranici tu retko pišu ili zalaze oni koji misle nešto ružno, odnosno da je Novak folirant ili glup, antipatičan ili opet bilo šta neprijatno. Ja prva ne želim o tome da čitam ovde, a ako si se suzdržavao do sada da daješ svoje osude i epitete, molim te nastavi i dalje tako.
Niti može, niti je potrebno svako da ga voli, pa čak i poštuje (jer bože moj zašto bi Đokovič uopšte to i zaslužio ), ali morate da shvatitie, kao što bi bilo poželjno da i on ostavi neke stvari za sebe, za koje je mnogo više pitan od nas ovde, isto važi i za "običan puk".
Hvala.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Izvinjavam se sto pitanje postavljam ovde (Olja premesti ako smatras da je neprikladno za ovu temu)..
Zna li neko gde se mogu kupiti oni kacketi sa Noletovim logom? Kao onaj sto nosi Vajda, sa logom Unikla sa strane. Na njegovom sajtu, NDJ store, trenutno su rasprodati. Postoji li neki drugi sajt/prodavnica gde se mogu naruciti?
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPa ne znam što mora na sve da odgovara, on je profesionalac, ne mora uopšte da se upliće u teme koje ga direktno ne dotiču.
Eto sad se javila Navratilova. Mislim baš me briga šta radi, ali pošto ne verujem da je glup, onda ostaje samo da je folirant. U prevodu sve bi dao da ga vole i poštuju pa pokušava na sve načine i dolazi do nivoa kada postaje antipatičnan i naporan.
Comment
-
Pa mogu da navijam jer je ljudina. Samo sam rekao, doduše malo oštrije, da hoće da ispadne fer i korektan, a posle to britanski i drugi novinari zloupotrebe i ispadne negativac. I izneviram se jer on nema potrebu nikome da se pravda, a opet mi se čini da to stalno radi. Kao da želi da bude predobar da bi dobio neko poštovanje, a dobrota i ponašanje često u sportu nisu direktno vezani sa poštovanjem.
Uvek je bio fer, to je pokazao sad protiv Conge.
Inače sam pre čitao strane forume i dosta ljudi je kapiralo Novakovo aplaudiranje kad neki igrač odigra dobro protiv njega poen, kao nešto nadmeno, u fazonu "bravo, uspeo si meni da uzmeš poen".
Baš ne kapiraju Novaka a iznervira me kad im da materijala sa ovakvim izjavama gde će oni da izvlače iz konteksta i da ga ruže.
Ja se izvinjavam Olji ako sam preterao, neću više na ovu temu o osobinama itd.
Comment
-
Sve je ok Uroše.
Inače jedna interesantna inormacija i vest koju sam postavila u TadBasu, ali joj je ipak ovde mesto.. je ta da će Novak gostovati kod Ellen DeGeneres i ma koliko da je to markentiški trik zbog svega ovoga (sigurno da znate ko je i šta je), ona je takođe i veliki Novakov navijač.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPa mogu da navijam jer je ljudina. Samo sam rekao, doduše malo oštrije, da hoće da ispadne fer i korektan, a posle to britanski i drugi novinari zloupotrebe i ispadne negativac. I izneviram se jer on nema potrebu nikome da se pravda, a opet mi se čini da to stalno radi. Kao da želi da bude predobar da bi dobio neko poštovanje, a dobrota i ponašanje često u sportu nisu direktno vezani sa poštovanjem.
Uvek je bio fer, to je pokazao sad protiv Conge.
Inače sam pre čitao strane forume i dosta ljudi je kapiralo Novakovo aplaudiranje kad neki igrač odigra dobro protiv njega poen, kao nešto nadmeno, u fazonu "bravo, uspeo si meni da uzmeš poen".
Baš ne kapiraju Novaka a iznervira me kad im da materijala sa ovakvim izjavama gde će oni da izvlače iz konteksta i da ga ruže.
Ja se izvinjavam Olji ako sam preterao, neću više na ovu temu o osobinama itd.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSve je ok Uroše.
Inače jedna interesantna inormacija i vest koju sam postavila u TadBasu, ali joj je ipak ovde mesto.. je ta da će Novak gostovati kod Ellen DeGeneres i ma koliko da je to markentiški trik zbog svega ovoga (sigurno da znate ko je i šta je), ona je takođe i veliki Novakov navijač.
Nisam znala da je Elen Nokijev navijacSimilis simili gaudet
Comment
-
On je već bio kod Elen...ehh
http://www.ellentv.com/videos/0-51ccy30q/
http://www.ellentv.com/videos/0-i5q5ze3a/
Originally posted by Maxx-a View PostVidim da ima twit svuda na netu.Verovatno je gostovanje bilo ugovoreno i pre nedeljne kontroverze. Popularnost njenog show-a je prilicno velika u USA.
Nisam znala da je Elen Nokijev navijac
Da svi govore kako ga ona strašno poštuje i da navija za njega... da vidimo da li će i posle ovog "incidenta".
Da vidimo i čujemo.
EDIT: Hmm nema ništa o ovome, potražiću malo kasnije.Last edited by miloolja; 22-03-16, 18:10.sigpic
Comment
-
Što reče olja čini mi se,zato ga i volim što je normalan kao svi mi ostali,ne glumi nedodirljivost i veličinu,momak iz kraja koji je trudom i radom uspio,za razliku od većine.I da,on nosi crtu našu,želju da se dokaže,nekad uspije nekad ne,ali budite sigurni taj momak je čudo neviđeno,takva snaga volje je rijetka.Koliko ga čitam ne interesuje njega novac toliko,koliko rekordi i da ostane upamćen.A ovi što dolijevaju ulje na vatru čine ga još odlučnijim,tako da mislim da rade u korist svoje štete.Čestitam na 5 IW,ostale rekorde neću spominjati zbog NI-ja,pozdrav
Comment
Comment