Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Prvi meč će igrati u petak ili subotu. Sutra će verovatno u putešestvije a prvi trening mora biti u utorak već. Imaće tri treninga do prve runde a sada posle meča je izgledao isceđeno bez života u sebi.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPrvi meč će igrati u petak ili subotu. Sutra će verovatno u putešestvije a prvi trening mora biti u utorak već. Imaće tri treninga do prve runde a sada posle meča je izgledao isceđeno bez života u sebi.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Poneko misli da je Novak tegleca marva.
Ljudi vide kako dominira, kako briljira i pomisle da je lako. Nije. Da bi se odrzavao taj nivo, potrebno je puno napora, rada, predaosti... I svako melo ce nesto da ga poremeti. U Dubaiu je bila infekcija oka. Nije mogao da trenira 7-8 dana. Trebalo mu je vremena i treninga da se oporavi da vrati top formu. To nije moguce u dva dana.
Zato nije trebao da igra. Na kraju je sve dobro ispalo, ali ne daj Boze da se kojim slucajem povrijedio. Toga sam se najvise plasio kad se mec oduuzio, pogotovo kad se podloga uzme u obzir.
Novak nece igrati do subote u IW. Prva dva kola su obicno lagana. I sam turnir u ovoj fazi nije previse bitan. Bitno je odrzavanje forme i odrzavanje aureole nepobjedivosti.Last edited by NI; 08-03-16, 07:27.
Comment
-
Evo sada vidim devetog i desetog je prva runda (znaci sreda i cetvrtak) a jedanaestog i dvanaestog druga (petak i subota).
Valjda ce Novak igrati u subotu.sigpic
Comment
-
Sve mi se nesto srce slama za Novaka i njegovo igranje u DC.
S tim u vidu, previse vi pljujete u vezi njegovog igranja u DC, a sve nekako lose i s masenjem poente. Vrlo dobro on zna zasto igra ove meceve, i dosta toga dobrog njemu donosi. Postoje neke stvari koje se zovu srce i dusa, i kada se radi nesto za te dve stvari ne mora majku mu uvek da se provlaci kroz kontekst nekih institucija, ili nacionalizma ili politike ili para. Kakav crni Bogdan Obradovic, kakva podloga, karte, sistem, organizacija. Zasto ne mozete da se opustite i odgledate jedan obican teniski mec kao takav i uzivate u svemu onome sto je ocigledno u cemu treba da uzivate. Zvucite kao da ste zaposleni u teniskoj federaciji pa vas sve nesto direktno i konkretno pogadja.
Svaka cast Novace, popravljamo statistiku za peti set i zao mi je sto nisam stigao da ispratim al bogami drago mi postedjenih zivacaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Pa dobro, lako si doneo zaključke da je to bio običan meč s obzirom da ga nisi gledao. Uopšte nije bio običan meč i nikako mu ovo nije trebalo.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Prskalice, da si stigao da ispratis, verovatno ovakav post uopste ne bi i napisao.
Posto nisi gledao smatram te totalno nekompetentnim da pises o ovom mecu
Ali da si ipak pogledao video bi i sam da nije bilo skoro niceg u cemu bi prosecan teniski gledalac mogao da uziva. Mozda neki neutralac u nekom lepom Kukuskinovom poenu. I to je to.
U cemu da uzivam, u mucenju koje jos ni manje ni vise traje 5 sati? Ili mozda u Boci i njegovom dodavanju peskira (covek je postao Grandmaster za te stvari)?
Evo, drago mi je da i Indigo misli kao ja.Last edited by Sandugp; 06-03-16, 18:59.sigpic
Comment
-
Originally posted by NI View PostPoneko misli da je Novak tegleca marva.
Ljudi vide kako dominira, kako briljira i pomisle da je lako. Nije. Da bi se odrzavao taj nivo, potrebno je puno napora, rada, predaosti... I svako melo ce nesto da ga poremeti. U Dubaiu je bila infekcija oka. Nije mogao da trenira 7-8 dana. Trebalo mu je vremena, treninga da se oporavi da vrati top formu. To nije moguce u dva dana.
Zato nije trebao da igra. Na kraju je sve dobro ispalo, ali ne daj Boze da se kojim slucajem povrijedio. Toga sam se najvise plasio kad se mec oduuzio, pogotovo kad se podloga uzme u obzir.
Novak nece igrati do subote u IW. Prva dva kola su obicno lagana. I sam turnir u ovoj fazi nije previse bitan. Bitno je odrzavanje forme i odrzavanje aureole nepobjedivosti.
Boldovano je najupecatljivije. Upregni jer smo toliko jadni da i to jedino sto imamo - lipse.
U svakom slucaju dobro (po Novaka) se zavrsi.
Kako bi npr. zarakijane SRBENDE umarale jezik Novakom da je izgubio... uzasan je ovo teret koji on nosi kao broj 1. generalno a pogotovo prednasim narodom.
Boca svrsava i to mu je jedini posao sto se taktike tice kada na RTS-u moze da najavi da ce Novak igrati za REPREZENTACIJU, za svoj NAROD. Uzas ! A sta kao na OG nece igrati za to isto...>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPa dobro, lako si doneo zaključke da je to bio običan meč s obzirom da ga nisi gledao. Uopšte nije bio običan meč i nikako mu ovo nije trebalo.Originally posted by Sandugp View PostPrskalice, da si stigao da ispratis, verovatno ovakav post uopste ne bi i napisao.
Posto nisi gledao smatram te totalno nekompetentnim da pises o ovom mecu
Ali da si ipak pogledao video bi i sam da nije bilo skoro niceg u cemu bi prosecan teniski gledalac mogao da uziva. Mozda neki neutralac u nekom lepom Kukuskinovom poenu. I to je to.
U cemu da uzivam, u mucenju koje jos ni manje ni vise traje 5 sati? Ili mozda u Boci i njegovom dodavanju peskira (covek je postao Grandmaster za te stvari)?
Evo, drago mi je da i Indigo misli kao ja.Zasto ne mozete da se opustite i odgledate jedan obican teniski mec kao takav i uzivate u svemu onome sto je ocigledno u cemu treba da uzivateIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Ne cmizdrimo, samo konstatujemo da ce biti tesko.
Ali daleko od toga da je to izgovor. Pa sam Novak je birao da igra ovaj DC duel, samo sam sebi moze da bude kriv, nikakav raspored zgusnut niti teski mecevi nisti ista ne mogu da mu budu opravdanje.
Ja mu jedino zameram sto je igrao sa Zimonjom-penzionerom u subotu. Za sve ostalo kapa dole. Nije se previse istrosio u Dubaiju, a pre toga je imao 20ak dana pauze. Sada je imao jedan lagan i jedan izuzetno iscrpljujuc mec. Sve bi bilo ok da nije tog dubla koji ga je samo dodatno umorio i preopteretio.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe cmizdrimo, samo konstatujemo da ce biti tesko.
Ali daleko od toga da je to izgovor. Pa sam Novak je birao da igra ovaj DC duel, samo sam sebi moze da bude kriv, nikakav raspored zgusnut niti teski mecevi nisti ista ne mogu da mu budu opravdanje.
Ja mu jedino zameram sto je igrao sa Zimonjom-penzionerom u subotu. Za sve ostalo kapa dole. Nije se previse istrosio u Dubaiju, a pre toga je imao 20ak dana pauze. Sada je imao jedan lagan i jedan izuzetno iscrpljujuc mec. Sve bi bilo ok da nije tog dubla koji ga je samo dodatno umorio i preopteretio.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by NI View PostPoneko misli da je Novak tegleca marva.
Ljudi vide kako dominira, kako briljira i pomisle da je lako. Nije. Da bi se odrzavao taj nivo, potrebno je puno napora, rada, predaosti... I svako melo ce nesto da ga poremeti. U Dubaiu je bila infekcija oka. Nije mogao da trenira 7-8 dana. Trebalo mu je vremena, treninga da se oporavi da vrati top formu. To nije moguce u dva dana.
Igraju momci za svoje zemlje i to čast gledati.Respect!
Comment
Comment