Zanimljivo da je Novak sedam od osam poslednjih poraza doživeo od igrača koji igraju jednoručni backhands.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Weltschmerz View PostZanimljivo da je Novak sedam od osam poslednjih poraza doživeo od igrača koji igraju jednoručni backhands.
Originally posted by pecaros View PostZdravlje je na prvom mestu čime predaja ima apsolutnu opravdanost. Idemo dalje mnoga nas velika dela čekaju.Last edited by NI; 25-02-16, 19:55.
Comment
-
Originally posted by NI View PostLogicno objasnjenje Marija. Nema plivanja ispred RG-a i sve u redu.
Novak me ponekad nervira. Kako moze dozvoliyi da ga neki navijac onako poremeti. Da li sumnja da je napravio ispravno? Po milion puta jeste. I te reba da ge je briga sto moze neko da misli o predaji.
No' mene brine ruka sto sam i pomenuo na pocetku meca... Oko ce biti dobro.
Comment
-
Mislim da je dobro postupio. Probao, video da ne ide, predao i gotovo. Pride mislim da bi bila gora varijanta (medijski) da nije ni izašao na teren, posebno posle svega što se dešava od AO, razna pisaja o nameštanjima i sl. Ovim potezom (izašao, probao, predao) zatvorio im je usta.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nije konjuktivitis bas bezazlena stvar. Svako ko nosi sociva biva izlozen vecem riziku pojave tih ocnih infekcija. Video sam da je pre neki dan obisao neki bazen tamo u Dubaju i supstao se toboganom. E te stvari ne sme sebi da dopusti. Imas privatne bazene koliko hoces, nadji nekog miliardera koji ce ti ustupiti svoj i brckaj se do mile volje. Ides tamo gde se kupaju kojekakvi ko zna sta mozes da zakacis.. Spreciti umesto leciti je uvek bolja opcija. U svakom slucaju nebitan turnir, kao i svaki drugi serije 500 i 250. Kad igras svoj najbolji tenis moras da se fokusiras na najvaznije turnire i tamo predstavis sebe u najboljem svetlu. Sad opet malo odmora, DC pa ide ono 'California knows how to party'..
Comment
-
Originally posted by NI View PostNovak me ponekad nervira. Kako moze dozvoliyi da ga neki navijac onako poremeti. Da li sumnja da je napravio ispravno? Po milion puta jeste. I te reba da ge je briga sto moze neko da misli o predaji.
Gotovo decenija kako je krenuo da razbija idilu na touru a konstantno je izlozen i osnovanim i neosnovanim kritikama i poredjenjma, nije sigurno lako nositi se sa tim.
Mozda je i trebalo da se desi ovako nesto da ga odrzi cvrsto na zemlji i u saznanju da se nista nije i nece promeniti glede medijske percepcije njega kao igraca a koja ima veliki uticaj i na navijace prisutne u mecevima .
Bice bolje kada dodje u Beograd sledeci vikendSimilis simili gaudet
Comment
-
Novak o problemu...
It’s both eyes, it started with the right, but the right one is worse. There was not much they could do on the court.U pitanju su oba oka, ali desno je u gorem stanju. Nije bilo mnogo toga što se može uraditi na terenu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostMozda je i trebalo da se desi ovako nesto da ga odrzi cvrsto na zemlji i u saznanju da se nista nije i nece promeniti glede medijske percepcije njega kao igraca a koja ima veliki uticaj i na navijace prisutne u mecevima .
Originally posted by Fića View PostNije konjuktivitis bas bezazlena stvar. Svako ko nosi sociva biva izlozen vecem riziku pojave tih ocnih infekcija.
Oko je fantasticno vazan organ kad se igra tenis. Pogotovo za Novaka. Svi ste vi gledali kad izbeci oci dok ceka servis.
Originally posted by cacanin View PostMa ne moze da trpi NI vise... jednostavno prsne covek kako se to ne desava cesce e za to zvaka cast Novaku... ccc
No' mene brine ruka sto sam i pomenuo na pocetku meca... Oko ce biti dobro.
Comment
-
Comment