Familija Jevric ne zna ni sta je tenis, a kamoli da zna ko je Djokovic. Novaku ovo ne treba, eh sta ti je Facebook i twitter.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Demant Lepog hahaha
- Jedino što je istinito u pomenutom tekstu je to da sam zatražio javno izvinjenje od Novaka Đokovića koji me je uporedio sa Ekremom Jevrićem. Ni u jednom trenutku nisam rekao da ću ga "prebiti","izlomiti","premlatiti" i slično. Novak Đoković mi je pružio čast slušajući moju numeru i ne mogu da verujem da neko može da izmisli članak u kome ja navodno želim njega da prebijem - rekao je Lepi
Čast mu je što je Djoković slušao njegovu pesmu hahahahahahaIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Krle View PostDemant Lepog hahaha
- Jedino što je istinito u pomenutom tekstu je to da sam zatražio javno izvinjenje od Novaka Đokovića koji me je uporedio sa Ekremom Jevrićem. Ni u jednom trenutku nisam rekao da ću ga "prebiti","izlomiti","premlatiti" i slično. Novak Đoković mi je pružio čast slušajući moju numeru i ne mogu da verujem da neko može da izmisli članak u kome ja navodno želim njega da prebijem - rekao je Lepi
Čast mu je što je Djoković slušao njegovu pesmu hahahahahahasigpic
Comment
-
Ja mislim da nije slučajnost to što Lepi liči na Federera
Djoković je naravno to vrlo zrelo uočio i krenuo sa peckanjem Rodžerovog polubrata inače sina Rodžerovog oca kojeg je ovaj dobio prilikom jedne kraće avanture u Srbiji sa N.N. ženskom osobom
Aaa Novače, opasno si uočio ovo, samo da ne nadju u Švajcorskoj nekog Novakovog polubrata
Očekujem neko saopštenje Fedex-a;)IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
~ Djoko ~ Fed ~ Nikolay ~ Simon ~ Dolgo ~ Soda ~
"Those who overlooked Djokovic don't know anything about tennis" - Fed
Comment
-
-
Da je baba Vanga živa i da je pred Novu godinu rekla kako će jedan igrač nadmašiti Lendlov niz nepobjedivosti na početku godine, a da to neće biti ni Nadal ni Federer, veće šanse od fizičkog i mentalnog Balkanca Novaka Đokovića imali bi čak i John Isner i Nicolas Mahut, koji na wimbledonskom terenu broj 18 valjda još uvijek igraju onaj lanjski peti set.
ovaj mi je deo genijalan..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Comment