Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Niki View Post
Njegova dominacija u 2015. godini bila je zastrašujuća. Koliko je dominantan najbolje govori što je bodovna razlika između njega i njegovog prvog pratitelja, kao razlika između drugog i 66. na svijetu.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by juventus View PostPrognoza 2-3 GS po sezoni prosek, u narednih 2-3 godine.Opasno blizu Federera po svim mogucim parametrima tenisa.Od Federera ce biti bolji, vec sada izvesno u H2H,broju osvojenih mastersa,broju provedenih nedelja kao No.1,pozitivan skor u H2H sa velikom cetvorkom njihove ere,a za ostalo ne garantujem
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTo ako hoćeš da uploaduješ fotku iz računara, kao što ti je rekao gokara, preko dodaj.rs... i samo kopiraš link, bez insert image.. a ako skidaš sliku sa neta desni klik copy image url..pa u ikonicu insert image/from url(/ali pre nego što pritisneš ok...otčekiraš Retrieve remote file and reference locally)
Comment
-
Skoro pa savršena godina, više nego što sam očekivao, mada se i dalje nadam golden slamu
Kombinacija sa Bekerom mi se baš dopada! (Naravno i Vajda)
Nole je dobio mnogo odličnih saveta od Bekera, ali mislim i da je Nole dao Bekeru nešto što mu je nedostajalo u životu...
Odlična je to kombinacija, različite su ličnosti i obojica mogu da unaprede drugu stranu.
Odmor za Noleta ali i nas
Jedva čekam AO ali neću da smaram, neka se svi odmore
Comment
-
Originally posted by Vladan View Post
Comment
-
Interesantno kako je Novak imao +6 u kratkim relijima, +3 u srednjim i -3 u dužim.
A najfascinantniji mi je podatak da je izgubio samo 3 poena na drugi servis.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostInteresantno kako je Novak imao +6 u kratkim relijima, +3 u srednjim i -3 u dužim.
A najfascinantniji mi je podatak da je izgubio samo 3 poena na drugi servis.Last edited by NI; 24-11-15, 13:24.
Comment
-
Kik na drugi servis, kontra Sabr kako reče mr Tignor
Fino je videti da je Novak konačno prihvatio oproban recept- udarati na BH dok ne pukne a ne napcuavanje sa FH strane. To inaćenje me najviše nervira kada igra sa Federerom.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by NI View PostCak i kad dobije duzi rali, osim ako se na radi o brejk lopti, Federer je izgubio, ipak ima 34 godine. Sto bi ga onda Novak obeshrabrivao da produzuje razmjenu.
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostKik na drugi servis, kontra Sabr kako reče mr Tignor
Fino je videti da je Novak konačno prihvatio oproban recept- udarati na BH dok ne pukne a ne napcuavanje sa FH strane. To inaćenje me najviše nervira kada igra sa Federerom.
Comment
Comment