Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by gokara
Comment
-
Originally posted by Nera View PostZasto je fotografija koju zelim da postavim mala
Ili nije. Slabo se snalazimsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kakvi smo mi sreckovici sto smo u prilici da svedocimo ovom cudu od igraca, covjeka… kakva je to LJUDINA
Prosto nevjerovatna sezona. Bilo je za ocekivati da ce posle US Opena biti istrosen mentalno i nece imati dovoljno zelje i motivacije za ostatak sezone…i tako bi vjerovatno bilo u 99% slucajeva, no ne kad je u pitanju Novak – izdominirao zavrsnicu sezone ko od sale
Postavlja nove rekorde, pise historiju ovog divnog sporta …Jos jedan veliki naklon do poda za ovu legendu, neka sad fiiino odmori uz porodicu i 2016-e idemo po nove pobjede i titule
Spoiler
Comment
-
Malo slika. Izvinjavam se, ali sam ocajan fotograf.
WTF final 112.jpg
WTF final 116.jpg
WTF final 118.jpg
WTF final 119.jpg
WTF final 124.jpg
WTF final 126.jpg
WTF final 127.jpg
WTF final 130.jpg
WTF final 134.jpg
WTF final 138.jpgLast edited by NI; 23-11-15, 10:42.
Comment
-
Dosta sam se zadrzao poslije meca. Bilo nas je ostalo mozda dvjesta u dvorani. Kad je Novak zavrsio sve intervjue poceo je da potpisuje loptice, majcice... Ima sam osjecaj da je svima potpisao. Onda je presao na drugu stranu i opet potpisivao 10 minuta. Potom na trecu stranu.
Na licu mu se vidjelo da uziva. Da mu je dragu ciniti ljudima po volji. Ne kao obavezu, nego jednostavno ima nesto plemenito u sebi. Taj izraz lica se nije mogao odglumiti.
To me je mozda najvise odusevilo.Last edited by NI; 23-11-15, 10:31.
Comment
Comment