Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
sigpic
-
Naravno da se to ne zna. A najveći znak pitanja, pod onim glavnim da je uvek zdrav, je baš ta želja i glad.. koliko ih u sebi ima, jer znamo da ga i sve ostalo zanima, za razliku opet od Feda i Rafe. Kada će da kaže...dosta mi je ovoga.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
B92: Đoković: Oni viču Rodžer, ja čujem Novak http://www.b92.net/sport/usopen2015/...nav_id=1039529
Koliko je ovo tesko.
Bravo Nole.
Comment
-
Novak je izbio na 3. mjesto po postotku pobjeda na GS-ovima u open eri. Iza Borga i Nadala.
Code:Igrac Pob. Por % Titule 1 Bjorn Borg 141 16 89.8% 11 2 Rafael Nadal 198 29 87.2% 14 3 Novak Djokovic 207 34 85.9% 10 4 Roger Federer 297 49 85.8% 17 5 Pete Sampras 203 38 84.2% 14 6 Jimmy Connors 233 49 82.6% 8 7 Ivan Lendl 222 49 81.9% 8 8 John McEnroe 167 38 81.5% 7 9 Andre Agassi 224 53 80.9% 8 10 Andy Murray 153 37 80.5% 2
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNaravno da se to ne zna. A najveći znak pitanja, pod onim glavnim da je uvek zdrav, je baš ta želja i glad.. koliko ih u sebi ima, jer znamo da ga i sve ostalo zanima, za razliku opet od Feda i Rafe. Kada će da kaže...dosta mi je ovoga.
Naravno da bih volela da Novak igra jos barem 3-5 godina i naslaze jos ne znam koliko trofeja a posebno GS titula ali iskreno mislim da se Novak nece vise toliko trositi. Suvise on voli i suvise mu je stalo do zivota , svih onih lepih stvari, ljubavi, porodice. Zivi bili pa videli.
Po meni bi najlepse da Novak i njegov tim najpre promene stav, da drsko, ostro a objektivno svima stave do znanja da je on 1 i najbolji, da se nikada vise ne izvinjavaju kad pobede, da neguju takav imidz a kada Novaka jednom svet konacno prizna kako treba i dolikuje, da dominira jos par godina i onda se povuce na vrhu kao car, kralj i ostalo.
Comment
-
This is just awesome! The way Novak Djokovic handled questions about the NY crowds in press was exactly the way he handled them on court--with class, with intelligence, with ZEN.
Read: http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-P...is-Logica.aspx
What is your take?
Comment
-
Dakle, Nole majstorski rapetlao pertle, za desetku
Sta napisati, sve ste vec napisali, bravo Noleeeeeee, jos sam toliko radosna zbog osvojenog US-na, zato samosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment