Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Hehe nisu ove vezbe bas toliko bezazlene.. Mogu ledja jako lako da stradaju. Bolje Jelenu da je natovario nego Sasu koji tezi sigurno preko 80 kg.
Inace vidim da na ostalim forumima se uveliko nagadja sta moze osvoljiti Nole do kraja godine. Mislim da uz Uso, Sinsi i Wtf su turniri gde ce dati sve od sebe. Verujem da nece omanuti jer je maksimalno fokusiran i ozbiljan ove godine, sto nije svakako bio slucaj prosle i nekoliko unazad.
Comment
-
Dodje i americka turneja, idemo Nole polako, upekla zvezda nemoj zuriti
Srecno po toj Ameriki, ma znas ti sta ti je cinitisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Tezak zreb za Noleta.. Tomas ili Kevin u QF i Sten u SF. Sok u drugom moze biti nimalo prijatan protivnik.
Comment
-
Kako težak žreb? U drugom kolu Pablo ili Bellucci obojica van forme i drugom Čarapa ili Dimitrov ni jedan ni drugi nisu teški protivnici ako se uzme u obzir da je umesto Dimitrova mogao da bude Isner ili Monfils. Četvrtfinale Tomas nit smrdi nit miriše. Ne znam kako može da izgubi od njega. Wawrinka možda i ne dođe do polufinala.
Po meni, biće šetnja do finala samo ako Novak bude bio na 85% svoje igre.
Comment
-
Berdych je jako nezgodan na brzom hardu. Secas se u Dubaju posle onog krompira? Dosta je namucio Noleta u preostala dva seta..Wawrinka 'de znam, ko ga se ne plasi posle RG. Dimitrova i ne uzimamo u obzir ali Sok moze da zakomplikujee stvari ako mu padne dan. Svakako bih vise voleo Cilu i umornog Nishikorija, koji mozda jos vuce povredu, nego ovu dvojicu. Uostalom videcemo, ovo bi trebao biti pripremni turnir za ono sto tek predstoji, tako da odmeriti snage sa najvecim rivalima vec na pocetku nece mu sigurno biti na stetu.
Comment
-
Originally posted by Fića View PostBerdych je jako nezgodan na brzom hardu. Secas se u Dubaju posle onog krompira? Dosta je namucio Noleta u preostala dva seta..Wawrinka 'de znam, ko ga se ne plasi posle RG. Dimitrova i ne uzimamo u obzir ali Sok moze da zakomplikujee stvari ako mu padne dan. Svakako bih vise voleo Cilu i umornog Nishikorija, koji mozda jos vuce povredu, nego ovu dvojicu. Uostalom videcemo, ovo bi trebao biti pripremni turnir za ono sto tek predstoji, tako da odmeriti snage sa najvecim rivalima vec na pocetku nece mu sigurno biti na stetu.
Comment
-
-
Sada nesto gledam zreb za Kanadu, ranije nisam ni stigao, i mislim da je za Novaka solidan. Ne bi me cudilo da mu podosta nosioca iz njegove polovine poispadaju u ranim fazama turnira, tako da treba ovde svakako ici na titulu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment