Originally posted by Zile90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by prskaj View Posthttp://www.b92.net/sport/wimbledon20...nav_id=1014279
http://www.b92.net/sport/wimbledon20...nav_id=1014236
Respect za obojicu. Najezio sam se kada sam procitao oba intervjua i sada ne mogu da docekam nedelju. Nadam se da ce vecina forumasa procitati ove izjave i barem za jedan mec naci zajednicki jezik i zajednicki uzivati u ovoj igri koju svi toliko volimo. Ovo je stvarno praznik ovog sporta i nadam se da ce najbolji pobediti. Moje se zna - NAPRED NOLE!
Odlican intervju:
Federer:
"Lično, ne razmišljam previše o meču koji smo odigrali ovde prošle sezone. Samo pamtim da je atmosfera bila neverovatna. Publika je bila u meču od prvog do poslednjeg poena. Srećan sam zbog činjenice da sam se vratio u finale Gren slema (svoje prvo upravo od prošlogodišnjeg Vimbldona), s kim god da igram uvek će biti veliki meč. Činjenica da mi rival Novak, prvi reket sveta, svakako dodaje posebnu notu", jasan je Federer, "Naravno da mi sve ovo mnogo znači. Ovo je ogromna stvar za mene. S druge strane, nije mi bitno da li mi je ovo prvi ili potencijalni Vimbldon. Finale Vimbldona je najveća stvar koja postoji. Nadam se da ću biti na nivou meča sa Marijem, pa ćemo videti šta će se dogoditi".Last edited by NI; 11-07-15, 11:44.
Comment
-
A britanci se ne smiruju...Današnji-The Independent o Srđanu i Višku pre xy godina...
http://www.independent.co.uk/sport/t...internalSearch
Ovo samo može da izazove Novakov inat i da iako omražen od medija u UK ipak uzme titulu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Uh nema nazad, stigli smo do finala koje prije 15 dana mozda nismo očekivali, ali smo se potajno nadali... Novak nije Andy, i danas je finale tako da sve ostalo pada u vodu, bitno je samo koji će Novak danas izaći na teren, druga strana mi je totalno nebitna. Neću kao neki reći neće mi teško pasti poraz, hoće ali šta da se radi, ako do njega dodje idemo dalje. Neka Novak da sve od sebe pa sta bude. Srećno Nole, ljudi držite seLast edited by proudNolee; 12-07-15, 12:46.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by juventus View PostNI,
RG je odavno zavrsen,nema vremena za analize gresaka na prasini vutra je u igri sve ce rane zaleciti zlatni pehar Wimbledona.Nikad ne bih menjao ove dve Wimbledonske titule za titule na RG .Jednostavno Wimbledon je zakon,trenutno je Novak u igri ,ide dalje ,kolo po kolo ,zreb je povoljan,nema zverki koje bi ga preterano potrosile i fizicki i psihicki sto je po meni Novaku najbitnije da do finala dodje sa maksimum goriva u rezervoaru
Comment
-
-
Novak juri 200 pobedu na GS
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment