jel se vraca del potro na vimbldonu ??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostZnasli zasto su mastersi tako uspjesni u zadnje 4 godine?
Rodzer je vec neko vrijeme 'nezaintersovan' za masterse. A i Rafa osim 2013. Tada je bio ravan sa Novakom. I Rodzer i Rafa su u principi digli ruke od 1. mjesta. Novakova karijera nije u toj fazi.OVAKO
Comment
-
Finale Vimbldona igraju Novak i Rafa,takav neki predosećaj imam.
Mislim da je Novak sada mora da razmišlja u pravcu-ok,nema ništa od RG,ali ima još drugih važnih turnira i da ne popušta.A ako neko može jako brzo da se "prešalta" i zaboravi loše stvari to je on.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostFinale Vimbldona igraju Novak i Rafa,takav neki predosećaj imam.
Mislim da je Novak sada mora da razmišlja u pravcu-ok,nema ništa od RG,ali ima još drugih važnih turnira i da ne popušta.A ako neko može jako brzo da se "prešalta" i zaboravi loše stvari to je on.
OVAKO
Comment
-
Videćemo kako će se Nole oporaviti.
Realno bilo je teških poraza kroz karijeru...
Mislim da je u smislu psihičkog oporavka ovaj najveći izazov.
Jbg... W. je tako blizu. Nema se mnogo vremena.
Mislim da bi dobar žreb u prvih par kola dosta značio.
Očekujem da će ove godine dominirati igrači tipa Conge.
Mladi koji dolaze mogu da održe servis na 220 tokom celog meča i cepaju po lopti punom snagom, nema tu mnogo tehnike.
Baš su komentarisali za Kiriosa kako mu je tehnika očaj, pa mu zglobovi trpe. Ali reketi su takvi da tolerišu slabiju tehniku.
Comment
-
Ja iskreno mislim da Djokovic nece odbraniti titulu na Wimbledona. Ovo sam govorio i caleta jos pre RG-a, s tim sto sam ocekivao da on osvoji RG. Predvideo sam pad u igri Djokovica ili na Wimbledona ili nakon tog turnira, na americke betone. Jednostavno on igra furioznu sezonu, ne stedi se, a telo trpi i kad tad mora da dodje do pada. Kad mislim na pad ne mislim da ce gubiti u prva kola GS-ova i Mastersa, nego da ce biti po neki poraz u 1/2 finalima ili mozda rundu ranije.
Dakle videcemo, ostaje jos malo vremena do Wimbledona, uskoro cemo videti sta ce se desavati.OVAKO
Comment
-
Juce sam negdje preletio preko kvota za Wim,ako se dobro sjecam na Novaka je 2,20, Andy 4/5,Roger 7 a Rafa 12/15.
Mislim da nisu realne,po meni jednake sanse imaju Roger i Novak,dao bih im kvotu 3,50 a Andyju 5. Na Rafu ne bih ulozio 2 eura da mi ponude kvotu 30,bilo bi to cisto bacanje para.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostTo si veoma dobro zapazio, zaista. Dakle nemas prostora za brigu, osvojice Novak ovo.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Očekivano
Novak Djokovic has decided not to play in Halle or Queen's but would might participate in The Boodles (23rd to 27th June at Stoke Park) prior to Wimbledon.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment