Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Sandugp View PostStvar koje se ja najvise plasim je sta posle?
I ako pobedi (a verovatno hoce) ja ne vidim kako bi on to mogao da uradi lagano - rutinski, bez utroska previse energije. A i za polufinale i za finale ce mu najbitnije biti da bude mentalno svez i rasterecen, neizduvan, neistrosen.
Ne znam za ostale, ali ja mislim da on (Novak) ne moze lako dobiti. Dosadasnje iskustvo nas je tome naucilo.
I zamislite posle takvog meca da mu dodje naprzeni Endi Marej na primer i izbaci ga
Tezak, pretezak put ka tituli ove godine.
Comment
-
Originally posted by NI View Post2.
Uslovi. PC je teren koji najvise odgovara Rafi. To je dokazano tokom godina. Na PC-u nikada nije izgubio. Od Sederlinga je izgubo na SL-u. Medjutim, najvece pitanje su vremenski uslovi. Izgleda da ce biti neutralno ili blaga prednost za Rafu. Sve u svemu: Prednost za Rafu (Dobro je da nije velika prednost Rafa)
Comment
-
Originally posted by Bokimajsta View PostNisi u pravu uslovi ce debelo da odgovaraju Noletu jer ce da bude oblacno i 21 stepen max znaci oko 19 do 20 stepeni proverena informacija
Je si li siguran da ce prognoza biti tacna?
2.
Uslovi ce debelo odgovarati Novaku samo ako bude kise.
Comment
-
Dođosmo rode i do te srede. Neki kažu da je sudbonosna a pre će biti da je u pitanju jedna obična sreda. Dan kao i svaki drugi samo što sobom nosi nešto teži zadatak od uobičajenih. Da ćeš učiniti sve što je do tebe ne bi li zadatak ispunio u to ti u mene sumnje nema.
Inače rode ovde u barustini ovdasnjoj je postalo strašno popularno u vremensku prignozu gledati. Da bi čudo veće bilo ne gledi se u ovu našu domaću nego u stranjsku parisku. Sve ti se to u dodole pretvorilo prizivajući kišu u Parizu ko da našoj letini ista nije potrebna dok pariskom betonu i asfaltu ispade neophodna.
Što se mene tiče rode ja sam ti ko retko kad ladan ko špricer. I nije ta ladnoća neko moje trajno stanje nego sam se njojzi od tebe naučio. Ono da u mene ima neke treme, ima jer da je nema, ne bi se džabe jutros sabajle probudio. Daleko bilo da je toj tremi nekakav strah ili sumnja uzrokom bila nego je u pitanju uzbuđenje pred kakav važan događaj kako to uvek u mene biva.
Za danas rode jedino ću ti sreću poželeti jerbo ti drugo ništa potrebno nije da bi svoj naum ostvario.
Idemo rode!Last edited by pecaros; 03-06-15, 10:11.sigpic
Comment
-
Svratih samo da vidim jesmo li svi dobro, najviše, ipak, brinem za NI-ja..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
Comment