Mnogo mi je slatka ova majica
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ako uspe super, ako ne bice drugih prilika. Ne treba dozivljavati ovaj RG kao sudbonosan niti se rukovoditi maksimom sad ili nikad. Nadam se da i Novak tako razmislja. Jos dva slema ima da se odigraju do kraja sezone, poslednje sto mu treba je da svu dzebanu potrosi u Parisu, narocito nakon ovakvog zreba.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostAko uspe super, ako ne bice drugih prilika. Ne treba dozivljavati ovaj RG kao sudbonosan niti se rukovoditi maksimom sad ili nikad. Nadam se da i Novak tako razmislja. Jos dva slema ima da se odigraju do kraja sezone, poslednje sto mu treba je da svu dzebanu potrosi u Parisu, narocito nakon ovakvog zreba.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostAko uspe super, ako ne bice drugih prilika. Ne treba dozivljavati ovaj RG kao sudbonosan niti se rukovoditi maksimom sad ili nikad. Nadam se da i Novak tako razmislja. Jos dva slema ima da se odigraju do kraja sezone, poslednje sto mu treba je da svu dzebanu potrosi u Parisu, narocito nakon ovakvog zreba.
Nakon dana kao ovaj i "srece "sa zrebom i propratnim stvarima ne mogu da ne pomislim da je prosto zapanjujuce sta je do sada uradio u tenisu.Similis simili gaudet
Comment
-
Svake godine pred ovaj turnir ovdje vlada ista atmosfera, jedni puni euforije i samopouzdanja a drugi malo plašljivo čekaju početak. Ako ga ne osvoji neće biti kraj svijeta, ali ajde da ne razmišljamo još o tome imam neku tremu u želudcu samo kad pomislim na taj mogući ishod
Neće mu biti lako a samim tim ni nama, valja izgubiti živce i pogrickati sve nokte ali ajde da i mi idemo meč po meč pa dokle dođemo
* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Srecan rodjendan Novaku i novakovcima,eto stigli smo do zadnjeg cina ove velicanstvene Novakove karijere o kojoj milioni ljudi sa balkana nisu ni u snu sanjali da ce se roditi teniska zvezda ovakvog sjaja.Naravno nedostaje slag na celokupnu tortu karijere ,jedini preostali GS koji novak nije upisao i sada je taj momenat dosao i sve karte su otvorene i kristalno jasne.NOVAK OSVAJA ROLAND GAROS OVE GODINE,u to sam siguran 100% ,nema igraca koji ga moze pobediti u 5 setova na sljaci RG,ovi sto se plase Rafinih 9 titula predlazem da mirno spavaju i cekaju duel sa Rafom, i drago mi je sto je u Novakovom delu,da preko Rafe uzme titulu, bez da mu neko pomogne i da skloni Rafu.Mi novakovci mozemo samo uzivamo u ovom momentu kao navijaci i pocestvovani sto zivimo u vreme vladavine nekog ko nam je veoma blizak/nas ,sa ovih balkanskih prostora kao sto su ljudi bili ponosni na Teslina dostignuca i da ne nabrajam svetske velikane sa ovoh nasih prostora.Osvajanjem RG Novak ulazi u period apsolutne dominacije (uporedio bih to sa Rogerovom posle Samprasa) najmanje 2 do 3 godine gde se nece pisati o osvojenim turnirima nego ko je i kad dobio Novaka navecem turniru.Duboko sam uveren u ovaj scenario u nardenom periodu i samo neka povreda i odsustvo u duzem periodu van terena mogu to spreciti.Idemo Nole, vreme je sazrelo za srpsku himnu u Parizu.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostProblem je sto ce neosvojeni RG uticati na nastavak sezone,ukoliko ga ne osvoji sumnjam da moze da se psihički oporavi do kraja godine(doduse bitan je i nacin na koji ce izgubiti),no ne trebamo o tome jos da razmišljamo sad samo napad na RG
Comment
-
Originally posted by juventus View PostSrecan rodjendan Novaku i novakovcimasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma pusti jelo daj da se nešto popije, valja se, da se nazdraviLast edited by miloolja; 22-05-15, 22:02.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Žreb po sistemu-što teže to bolje.Idemo po tituluŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment