Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Mozda nema potrebe za ovim mojim misljenjem, ali ocekivao sam da ce Roger "teniski mit", da kaze, pre svega u interesu tenisa, da je jedini i pravi, njegov naslednik Novak.
Medjutim, ipak je sve kao u "bajci" da bi to moglo da poremeti nase zadovoljstvo-u interpretaciji naseg Sampiona-koje traje.....* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Sa zvanicnog sajta, poredjenje 2011 i 2015 (do RG) :
http://www.atpworldtour.com/News/Ten...tatistics.aspxsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSa zvanicnog sajta, poredjenje 2011 i 2015 (do RG) :
http://www.atpworldtour.com/News/Ten...tatistics.aspxSimilis simili gaudet
Comment
-
U sustini nesto je sigurniji na sopstvene serivs gemove, a nesto losiji na protivnicke. Sto je i normalno, jer je sada zreliji i zna da ce prilika biti na pretek, pa ne koristi max sve sanse. Vec dominira tokom celog meca i kad tad ih samelje (protivnike).
Meni licno je bas draze sto je sigurniji na svoju servu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ali to je dobro.Ako je jedan segment igre lošiji nego tada to znači samo jedno-prostor za napredak.I,ako ga unapredi znači da će ova sezona biti uspešnija nego 2011.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Stigao i Nole... Idemooooo
Feels good to be back here with the team. Bonjour 🇫🇷
Odličan je osećaj vratiti se u Pariz!
SpoilerLast edited by proudNolee; 20-05-15, 17:56.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Always a joy meeting & greeting #NoleFam Uniqlo France store! Today was a special gathering: we launched the Mickey Plays UT T-shirt collection. So let's all welcome Mickey Mouse to #NoleFam. From now on he plays tennis with us smile emoticon
Ne znam za vas, ali ja nikako da prerastem Miki Mausa smile emoticon Velika mi je cast sto je i on postao deo #NoleFam-a. Od danas i on igra tenis! Hvala puno UNIQLO-u na odlicno organizovanom druzenju sa mojim novim drugarima!
Spoiler
Last edited by proudNolee; 20-05-15, 21:47.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment