Koju srecu je imo malopre dok je otvaro sampanjac,nespretno ga otvaro okreno cep ravno u facu i pod tolikim pritiskom je cep prsno za dlaku da mu ode u oci,sreca samo ka zakacio po nosu i celu uh...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
24. noletov masters. prestigao je feda i po ukupnom broju i po broju zemljanih mastersa. rafa je na 27. prisao je sasvim blizu i u h2h sa fedom (-1) a bilo bi i izjednaceno da nije bilo onog (po meni sramnog) povlacenja feda pred duel na WTFu. 22. uzastopna pobjeda, 10. uzastopna nad top10 igracima. 2. uzastopna nad fedom. 12. uzastopna pobjeda u finalima mastersa! nastavlja sa osvajanjem svakog vaznog turnira na kojem se pojavi ove godine. OZI-IW-majami-MC-rim i jos imamo WTF i pariz iz prosle godine. nevjerovatna igra i nadamo se tituli na RGu!Last edited by talicni; 18-05-15, 00:01.
Comment
-
NOLERMATOR!!!Svaka čast.Sada jurimo RG.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa ko još otvara onako šampanjac????
Ja čekam na TVu snimak... jer ono nije bilo gledanje... mrzim kada mi se poklope dva velika i važna meča
Sutra na SK1 u 13:45, ako nekog odavde zanima.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment