Ne ide mi u glavu da je propustio turnir i da se tetiva opet upalila,ako jeste tako onda nazalost drasticno opadaju sasne za RG.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Odavde je poteklo
from the journalist Carole Bouchard's twitter feed
Djokovic confirming some right arm discomfort. "It has been bothering me last couple of days" but says "it's not worrying me".U stilu Bouchardice i njenog twitter novinarstva.
Pitali su ga posle meča, ponukani verovatno time što je tresao ruku u jednom navratu, rekao je da oseća blagu nelagodnost ,ništa nije precizirao u tom momentu. Ne znam ima li negde transkript presa posle meča?
Videlo se i po brzini servisa, možda i dubini udaraca juče da je nesto oprezniji. Meni je doduše lošije delovao u kretanju.Similis simili gaudet
Comment
-
Nadam se da nije nista ozbiljno ali je svakako zabrinjavajuce. U ovom trenutku bilo kakvi problemi, ma koliko benigni, su poslednje sto nam treba.
Inace, moj utisak nakon jucerasnjeg meca je da se na Novaku vec oseca pritisak i da je i to delimicno razlog losijeg izdanja protiv Almagra. To nikako nije dobro jer prethodnih godina uglavnom nije uspevao da se sa njim do kraja izbori.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostNadam se da nije nista ozbiljno ali je svakako zabrinjavajuce. U ovom trenutku bilo kakvi problemi, ma koliko benigni, su poslednje sto nam treba.
Inace, moj utisak nakon jucerasnjeg meca je da se na Novaku vec oseca pritisak i da je i to delimicno razlog losijeg izdanja protiv Almagra. To nikako nije dobro jer prethodnih godina uglavnom nije uspevao da se sa njim do kraja izbori.
Comment
-
Samo da je ruka ok,a za ostalo ćemo lako-polako.Mada negde mi se "javlja" da će sve biti ok do finala,ali da neće uspeti da odbrani Rim.Daj bože da grešim ali moj "insekt" me retko prevari.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Skaut View PostNisam mogla da gledam meč, ali bih verovatno po Novakovom govoru tela dobila odgovor na neka pitanja. Poznajem ga ko najrodjenijeg. Videćemo već sutra kako stvari stoje sa tom majstorskom ručicom... Bez mračenja, molim!Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Žena njegovog menadžera.I,dobro ti nama došao.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...-nema-slabosti vredi pročitati.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
posljednji čelindzer na kom se takmičio, san remo 2005.
ukupno treća titula iz ove serije (budimpešta, ahen, sanremo)
a sakupio je i tri trofeja na fjučersima (beograd, solnok, čačak)
Tennis Club Solaro Sanremo
2005. San Remo Challenger
09 May - 15 May 2005
Clay - Outdoor
http://www.itftennis.com/procircuit/...tid=1100011897
Code:Novak Djokovic (7) SCG #142 1R vs Adrian Garcia CHI #153 6-1, 4-2 Ret 2R vs Andrea Stoppini (Q) ITA #252 6-4, 4-6, 6-0 QF vs Simon Greul GER #203 6-3, 6-3 SF vs Roko Karanusic CRO #169 6-3, 7-6(7) F vs Francesco Aldi (5) ITA #137 6-3, 7-6(4)
Comment
Comment