Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Kada vidim Oljine, Sonjine i ProudNole fotke kako nam je Novak preznojen na biciklu po nekim planinama znam da ce sve biti dobro.
Pozdrav drugari, stigao i ja pa se druzimo.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Spoiler
Wishing all Mothers a very special day and express my great appreciation for everything you do #HappyMothersDay 🌸💐sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
I mi svake godine isto pitanje postavljamo.Ali polako,prvo Rim,pa ostalo...
http://sport.blic.rs/Tenis/272166/Zn...e-svake-godineŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Last edited by proudNolee; 11-05-15, 19:34.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Last edited by proudNolee; 12-05-15, 08:09.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Efekat finala u Madridu je:
Novaku kvota sa 2.00 pala na 1.83
Nadalu sa 2.50 otišla na 3.25
http://sports.williamhill.com/bet/en...nt-Winner.html
Comment
-
Comment
-
U toku meča je imao jedan momenat kada se video izraz bola na licu,ali i prošle godine u ovo doba ga je mučio zglob,pa je sezona dobro prošla.E,sad' videćemo u četvrtak.Ako ga i tada bude zezalo možda treba da se povuče iz Rima. šta bi bilo pametno obzirom da se bliži RG.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment