Na twitteru uveliko pišu kako Novak preskače turnir, a nigdje nema zvaničnog obavjetenja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Novakov tim demantuje pisanja Španskih medija,i kažu da još nije odlučio da li će igrati,ali da svakako igra humanitarni meč.
Mada i ovo treba uzeti sa rezervom.
http://www.kurir.rs/sport/tenis/doko...clanak-1760101Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pisanje Marke uzeti sa rezervom (na koju se svi danas pozivaju), al Kurira posebno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
U pravu si,mada ja mislim da Novak neće igrati,ne brani ništa,a to je ako odigra sledeće godine novih 1000 bodova u igri.Čista kalkulacija,ali i da se odmori pred Rim i RG.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Jako je zanimljivo procitati komentare na Marki, spanski ugao desavanja iz 2013. godine.
Ljudi fakticki priznaju da su ti "navijaci" napravili gresku da i je logicno sto se Novak ljuti i da se nadaju da ce se jednog dana opet vratiti. Ovo je manje vise kombinacija prvih desetak najbolje ocenjenih komentara."But Pascal what are you saying?"
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostU pravu si,mada ja mislim da Novak neće igrati,ne brani ništa,a to je ako odigra sledeće godine novih 1000 bodova u igri.Čista kalkulacija,ali i da se odmori pred Rim i RG.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Misliš da nije pametno da preskoči?Ja ipak mislim da je bolje da ne igra iz 3 razloga
1.Manje bodova će braniti dogodine
2.Odmorniji će igrati Rim i RG
3.Publika u Madridu
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMisliš da nije pametno da preskoči?Ja ipak mislim da je bolje da ne igra iz 3 razloga
1.Manje bodova će braniti dogodine
2.Odmorniji će igrati Rim i RG
3.Publika u Madridu
po meni treba u inat svim spancima da igra madrid i dobije nadala u sred spanije. to ce sigurno uticati na njega i nece mu biti svejedno. Rim nek oladi.
Comment
-
Ma nek saceka zreb,pa vidi kakva je situacija,ako je težak nek tankira u nekom od uvodnih mečeva,a ako je lagan do kraja da ide,pa ako ga osvoji u odnosu na to koliko se umorio i kakav mu je zreb da odluci da li će tankirati ili ići do kraja u Rimu,u svakom slučaju treba oba da igra,poraz u drugom, trećem kolu neće toliko boleti
Comment
-
Zašto Nikola misliš da su besmisleni razlozi?Meni nisu.A,šta ti misliš šta bi bilo mudro da uradi?I ako misliš da treba da igra zašto to misliš?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZašto Nikola misliš da su besmisleni razlozi?Meni nisu.A,šta ti misliš šta bi bilo mudro da uradi?I ako misliš da treba da igra zašto to misliš?
ja se nadam da ovim pravi pritisak na organizatora za bolji tretman. i da ce da igra. ne treba dozvoliti rafi da si nabije samopouzdanje ako to moze da sprijeci i cak sta vise da mu ga jos vise sroza. vidjeli smo da je rafa nakon poraza od noleta na MC-u odigrao lose sljedeci turnir (dok je vrlo lako moglo da se desi da rafa osvoji MC da nije bilo noleta i da si bas digne samopouzdanje pred barcu), tako da mu i nije bas sve jedno. to je jedan razlog a isto tako bi u slucaju ranog nekog kixa u rimu mogao bez dovoljno dobre pripreme otici na RG.Last edited by talicni; 27-04-15, 21:48.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZašto Nikola misliš da su besmisleni razlozi?Meni nisu.A,šta ti misliš šta bi bilo mudro da uradi?I ako misliš da treba da igra zašto to misliš?
pod 2 kazes odmorniji ce biti za rim i RG. e sad, po meni je glavni cilj RG. a za njega ce biti odmorniji ako pauzira Rim. Tako da mi je logicno da igra madrid.
3. publika.... pa sta ??? ja bas mislim da treba iz inata da igra, da mu svi zvizde i da pred takvom publikom osvoji trofej. da pokaze ko je i sta je i od cega je
Comment
Comment