Sad dve nedelje pauze do Madrida za njim ide Rim pa nedelja dana do RG-a.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
ko će sada pohvatati šta je sve nole uradio ove sedmice...
- pretekao rafu na vjecnoj listi br1.
- dobio ga 20. put i 5. put na sljaci.
- smanjio h2h sa rafom na -3.
- pretekao lendla (mada to nisu bili mastersu u danasnjem smislu) i izjednacio se sa fedom po mastersima!
- osvojio prva 4 najvaznija turnira sezone! po tome mu je ovo najuspjesniji početak sezone (mada je 2011. ipak bolja i onaj niz od 40 ali je tada preskocio MC) a ovo je što se tiče T1 turnira i najbolji početak sezone uopste mislim!
- spojio 6 posljednjih velikih turnira (pariz-WTF-OZI-IW-majami-MC)!
- ima niz od 4 mastersa od čega 3 u ovoj sezoni (5 u sezoni je rekord a mislim da i nole drzi rekord u nizu od 5)!
- otisao fedu na nekih 5500p prednosti na listi.
- ispred 2. i 3. na rejsu (berdih i marej) je oko 3000p i oko 3850 od feda i preko 4000p prednosti nad rafom!
- dosao do 10. bagela u sezoni.
- trenutno ima niz od 17 pobjeda od čega 7 top10 pobjeda (od čega 3 na ovom turniru).
- dobio Čilića 12. put za redom bez poraza.
- dobio berdiha 19. put i 6. put za redom, poveo 2-1 i na sljaci.
- trenutno od vaznih turnira (4 slema, WTF i 9 mastersa) nole drzi 2 slema, WTF i 5 mastersa!
- ovo mu je 11 uzastopna pobjeda u masters finalima!!!!
(52. titula: 8 slemova, 4 WTF, 23 mastersa - 6 na sljaci, 11 atp500 i 6 atp250 + OI medalja i DC)Last edited by talicni; 19-04-15, 20:30.
Comment
-
Veliki šampion!
Kako čovek osvaja ove masterse sa pola snage, to je neverovatno..
Ako nastave ovako sa uspesima Novak i Boris, potonji će još da ispadne najbolji trener koji je tenis ikada video..
Molim Novaka da odmori i ne ide u Madrid. Pleaseee..
Idemo dalje! Nove titule i novi rekordi nas čekaju.
Comment
-
MASTER OF THE MASTERS! Svidja mi se ATP naslov, bas mu stoji
Zelim da ga vidim u toj kategoriji turnira kao ultimativnog vladara jer to i jeste. Doci ce i to vremenom, ne sumnjam uopste
Samo cepaj legendo, da si ziv i zdrav, nista drugo <3It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Comment