Pa onda bolje da se povuče sa turnira nego da igra i rizikuje pogoršanje povrede.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostZnači.. nije dobro?
Da li si mogla da oceniš da li je problem više u glavi ili je stvarno problem?OVAKO
Comment
-
Indian Wells & Miami Masters
duple krune:
2 - Djokovic 2011. 2014.
2 - Federer 2005. 2006.
1 - Agassi 2001.
1 - Rios 1998.
1 - Sampras 1994.
1 - Chang 1992.
1 - Courier 1991.
br titula komb:
7 - Djokovic, Agassi
6 - Federer
5 - Sampras
4 - Chang
3 - Nadal, Courier
Comment
-
Originally posted by Skaut View PostMeni se čini da nije ništa ozbiljno, barem ne s nogom. Mislim da je previše brinuo i da se zato pogubio. Valjda, iskreno se nadam.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostNe valja, nikako ne valja. Stopalo je puno veći problem nego što se prezentovalo. Kretanje trpi a ono je osnova svega.
Ocekujem odlicnu partiju sa Iznerom, ako je sve u redu.
U svakom slucaju probace maksimalno,pa ce odluciti prema razvoju situacije sta mu valja ciniti. Nadam se .....Last edited by jovan; 18-03-15, 09:01.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by jovan View PostOcekujem odlicnu partiju sa Iznerom, ako je sve u redu.
U svakom slucaju probace maksimalno,pa ce odluciti prema razvoju situacije sta mu valja ciniti. Nadam se .....
Treba razumeti koliko nas, toliko i njega, što od muve pravimo slona.
Opekosmo se u prošlosti pa sad i u jogurt duvamo.
Greota bi bila i veliki maler da ga neki andrak jope omete u trenutku kada su mu svi putevi otvoreni.sigpic
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sad kada je prosao u 1/4 je sve sem titule neuspeh .... Idemo samo da se skine taj teret da se uzme 50 a posle ce sve lako ...
Samo nervozno i pod pritiskom !!!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Da izvine moji najmiliji i najdraži, ali niko apsolutno niko ne izaziva kod mene čist osmeh sreće i zadovoljstva kao Novak. Valjda se zato i ljutnem ponekad jače.
Kako ste me prepali sa stopalom i odličnim Iznerom... nisam se nadala ničemu doborm jutros (bilo je "pitanje" da li će da izađe uopšte na teren ).. ali taj osmeh jutros kod mene je bio oko glave dok sam čitala izveštaje sa meča, a onda natenane odgledala reprizu.
Odličan Novak, kakve varijacije kod servisa, koncentrisan maksimalno, odlično kretanje... i kakav fantastičan 7. gem prvog seta .. a tada je Amer imao 17/19 na prvi servis.
Baš je bilo uživanje za još bolji nastavak dana.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment