Ма да узме ове године једно 4-5 мастерса па да стигне ове главоње...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Zika View Post
шта има ту дугачко? довољно је: "ЈЕДАН ЈЕ БОГ!" /ОТАЦ/
или: "Бич божији"sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Evo i ja da se javim, iako vas samo čitam i to redovno. Neizmerno sam srećna zbog ove titule, itekako zaslužene, sve čestitke Novaku!!! Inače sam veliki baksuz kad su u pitanju glasanja, tj. ankete, što se i ovog puta ostvarilo jer sam glasala da u ovoj godini Novak neće osvojiti nijedan GS. Da bih napravila kakvu takvu ravnotežu pribegla sam raznoraznim sitnim vračkama, a najveće što sam uradila bilo je naredjenje svima koji igraju igricu " Dragon city " da sve plave zmajeve prekrste u Novak, Nole, Nolence i slično, te da ih redovno hrane kako bi bili najjači. I to je uspelo. Pozdrav svima, živi biliLast edited by Skaut; 01-02-15, 17:37.
Comment
-
Super,divota! 8 GS! Ovo moze da bude preznak,da se ponovi 2011,sto mu vjerujem nece biti toliki problem,s obzirom na konkurenciju.Svaka cast,majstore nas!Hvala ti za divan osjecaj koji svi mi imamo danas u sebi! Samo nastavi kako si krenuo,gazi i pregazi sve u ovoj sezoni,pa da uskoro prestignemo i raficu.Nije to tako daleko ni tesko.6 razlike je za njega A ti to definitivno mozes! Ne posustani i pomjeri granice jos dublje!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostOn jednostavno mora da osvojio Uso,tu realno nema konkurenciju...
Slazem se.To su mu najveci kiksevi u karijeri,nekako nije imao ni srece tamo.
NI
To je dokaz njegove premoci u Melburnu.Cak i kad nije na 100 posto mogucnosti prejak je ovde za sve rivale,sem eto za Vavrinku
Comment
-
Originally posted by Gari NS View PostSlazem se.To su mu najveci kiksevi u karijeri,nekako nije imao ni srece tamo.
NI
To je dokaz njegove premoci u Melburnu.Cak i kad nije na 100 posto mogucnosti prejak je ovde za sve rivale,sem eto za Vavrinku
Comment
-
Ponos Srbije
Kičma nam se ispravlja
srce jače bije
kada igra prvak svijeta
i srce Srbije.
Neko ima naftu
neko pola svijeta
samo mi imamo
svoga Noleta.
Nije samo teniser