Sonja je dobila zabranu dolaska dok meč traje, ali ne znam što je još uvijek nema mora da pije negdje a nas ne zove
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Bokimajsta View Posteo ide snimak na 2
Originally posted by Petra View PostNI je imao predosecaj da ce Nole uzeti AO, zato je i trazio bas ovaj avatar
Svaka cast za osecaj i onoliko pisanje da ne verujes...bilo protiv uroka, super avatar
Odsad NI uvek tako pisi
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Zika View Postјурим ту анализу од НИ? где ће то да иде? код Нолета или у теми АО?sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by cssr View Postrepriza tek kad zavrse fudbal braca ganjani i gvinejci
NI ocekivao sam neki fk grb ala šmile, al se ne zalim ;]
dva pitanja za tebe neces zamjeriti ;-
- za koga navijas, hajduk ili zvezdu :]
- koliko si stavio u kladzi na mareja ;}
50 eura. Bilo je rezonski.
Comment
-
Vrlo bitan mec za Novaka.Da je izgubio ovde bojim se da bi mu karijera bila u padu,ovako on je glavni u "gradu" sto kaze Boris.Finale RG,titula na W,jedini kiks US tu je morao da uzme turnir i sad titula na AO kao potvrda dominacije.
Jednostavno ovo je njegova kuca i on je ovde glavni...Dokazao je to danas.Ubedljivo je prvi i mora da sad grize i cupa da uzme jos jedan slem ovde godine,ne da se zadovolji samo sa ovim.
Comment
-
On jednostavno mora da osvojio Uso,tu realno nema konkurenciju...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Gari NS View PostVrlo bitan mec za Novaka.Da je izgubio ovde bojim se da bi mu karijera bila u padu,ovako on je glavni u "gradu" sto kaze Boris.Finale RG,titula na W,jedini kiks US tu je morao da uzme turnir i sad titula na AO kao potvrda dominacije.
Jednostavno ovo je njegova kuca i on je ovde glavni...Dokazao je to danas.Ubedljivo je prvi i mora da sad grize i cupa da uzme jos jedan slem ovde godine,ne da se zadovolji samo sa ovim.
Comment
-
Comment