a sad da spreci da se endi proslavi preko njega
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostMa šta se sekirate.. oglasila se Miličica il' će sneg... il' će Novak u finale... (mislim sija Sunce)...
Pitam se pitam šta se Novaku mulja po glavi kad ovako loše igra važne mečeve u završnicama slemova
sigpic
Comment
-
Oladila sam se totalus
Ne znam ni kako sam odgledala 5 set, a sad sam ko zombi
Kako je uspeo da iscupa pobeduali se radujem iako je mec bio ocajan, sta se desava sa Noletom u ovako bitnim mecevima
Ufff,proslo, sad finale..zaigraj bre Nole kako ti dolikuje, idemoooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by NI View PostPetra,
Da li se ikada desilo da Novak pobijedi 6:0 u odlucujucem setu a da se svi pitamo kako mu je to uspjelo? Ima tu nekog sistema koji je jedino Novaku jasan.
Ima li ko Stanovu izjavu?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View PostPetra,
Da li se ikada desilo da Novak pobijedi 6:0 u odlucujucem setu a da se svi pitamo kako mu je to uspjelo? Ima tu nekog sistema koji je jedino Novaku jasan.
Ima li ko Stanovu izjavu?
Ja mislim da se Novak prezasitio malo tenisa, prijala bi mu jedna duza pauza. Izgubio je ostrinu i tokoom celog turnira se muci da koristi BL.
Comment
-
Ukoliko nema nekih ozbiljnijih povreda, "umor" sigurno nece predstavljati neki preveliki problem za Djokovica, tako da ocekujem da uz manje ili vece probleme savlada Murraya i osvoji titulu. Djokovic ga je relativno lako savladao u poslednja 4 medjusobna duela, a Murray nije pokazao apsolutno nista sto bi sugerisalo da je podigao nivo igre u odnosu na 2014.godinu.
75%-25% u korist Djokovica u nedeljnom finalu.
Comment
Comment