O'ladiste me k'o špricer u tri šešira.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Navela sam da su glasine i jos uvek su /pojasnjavajuci ljudima koji su rekli da ne vide postavljene tvitove(prema kojima i inace imam rezervu ).
Ocekivana je zabrinutost navijaca a i reakcije ostalih ,obzirom da je bio i bolestan u AD pa i u Dohi delimicno, a mogucnosti povrede uvek postoje , da ne spominjemo znacaj ovog AO za sve potencijalne favorite kao moguce razloge podizanja tenzija i pojave raznih spekulacija.
Svakako se nadam da su glasine bez osnova i da ce Novak zaigrati na AO.Similis simili gaudet
Comment
-
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
-
Originally posted by Maxx-a View PostNavela sam da su glasine i jos uvek su /pojasnjavajuci ljudima koji su rekli da ne vide postavljene tvitove(prema kojima i inace imam rezervu ).
Ocekivana je zabrinutost navijaca a i reakcije ostalih ,obzirom da je bio i bolestan u AD pa i u Dohi delimicno, a mogucnosti povrede uvek postoje , da ne spominjemo znacaj ovog AO za sve potencijalne favorite kao moguce razloge podizanja tenzija i pojave raznih spekulacija.
Svakako se nadam da su glasine bez osnova i da ce Novak zaigrati na AO.
#Djokovic in press: "I had a tough couple days but it's all behind me. It was a little bit of the flu in the stomach. I'm ready" #AusOpen
Comment
-
Ovo sa čokoladicama je postala tradicija
SpoilerLast edited by proudNolee; 18-01-15, 16:38.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
[VINE]OjwV7bIwKug[/VINE]
SpoilerNaučila sam postavljati ovo bez Oljine pomoćiLast edited by proudNolee; 18-01-15, 09:44.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
Comment
-
Dobro da nisam sinoc videla one vesti
Sad se lakse dise kad procitas da je sve u redu, srecno NolesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Last edited by proudNolee; 18-01-15, 12:27.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
Comment
-
B92: Novak: Ozdravio sam, spreman sam http://www.b92.net/sport/australiano...&nav_id=948021
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment