Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by pecaros View PostViskov autorski tekst o teniskoj 2014-oj vredan citalacke paznje. Veliko BRAVO za Viska, posebno BRAVO za deo o Novaku.
http://sport.blic.rs/Tenis/263868/Vi...r-Svajnstajger
Nadjoh mrvu vremena da se malo ukljucim i ovde.... Visko OTAC, sta Otac, BOGOTAC.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View Post" I onda me ošinu genijalci koji tada kažu – „Sve je to lepo, ali šta ja imam od toga?“ ... Možda nemaš ti, ali imaju mnogi koji su osetili konkretnu korist od njegovih pobeda, a ti majstore probaj nešto da napraviš od svog života, znam teško je, ali bar ne pljuj po onima koji su bolji od tebe... I pustite one priče o porezu. On ovoj državi ne duguje ništa. Tačka."
Nadjoh mrvu vremena da se malo ukljucim i ovde.... Visko OTAC, sta Otac, BOGOTAC.
A ti ga baš pretera sa tim BOGOTAC,nemoj ipak j jedan PantelaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Imate novu anketu. logično je ako čekirate tri GS-a da izaberete i koja su ta tri. Anketa je javna.Last edited by miloolja; 07-12-14, 10:04.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Najvece sanse ima da vrati AO i da odbrani titulu na WB-u.
Bez Rg-a i ove godine jer ce Rafa biti maksimalno spreman na 35 stepeni sa spinovima iznad glave
USO je otvoren skroz.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Kakav mi je osmeh danas izmamio od uva do uva... nisam ga očekivala i kada sam čula najavu spikera u dvorani i videla ga posle mesec dana...
(A niko ne može tako lako da mi izmami široki osmeh...)
[VINE]OrOFT6vBZhh[/VINE]
lovely
[VINE]OrOFee2tzE6[/VINE]Last edited by miloolja; 07-12-14, 23:28.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostOdličan tekst..I sve je dobro dok ne moram da slušam "omiljenog".
A ti ga baš pretera sa tim BOGOTAC,nemoj ipak j jedan Pantela
Imam ja jednu zanimljivu "lestvicu" po tom pitanju.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Gledam Noleta i Rođu i čini mi se da je Nole u Indiji odlučio da "odere" Federera i naplati LondonŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment