Naravno da jeste, on je ovo zasluzio jer ima isti broj Slemova kao ostali, ima finale pritom, ima najvise Mastersa i uopste nije bio siguran hoce li biti prvi na svijetu i to odjednom dolazi kad postaje otac i kad mu je sve mnogo manje bitno u zivotu od sina. Umjesto da se ne trijezni do kraja godine on mora da misli na tenis i da fokus drzi na terenu. To je uzasno tesko, ali jos jedan dokaz o kakvom se sampionu radi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
cestitke legendo,kako ga vole u Londonu.Da vam je samo cuti ovu vrisku za potpise
Last edited by Bokimajsta; 14-11-14, 16:51.
Comment
-
SpoilerIzvinjavam se za slike u nizu... ipak je ovo specijalna prilikaLast edited by miloolja; 14-11-14, 16:47.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dobarrrrr Nole, prvo mesto osigurano
Videlo se na kraju koliko mu to znaci.
Rezultat ne govori, ali meni je bar Nole bio malkice stegnut...mislim da je razlog bas to "osiguravanje" prvog mesta, ali me raduje sto je svojim servisom zavrsio mec(znamo kako je imao problema kad servira za mec)...bravo Nole
Sad rastereceno u polufinalu...idemoooo NoleeeeeeesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Jebeno sam ponosan na naseg coveka po ko zna koji put.
I po ko zna koji put, jedan moj savrsen dan je ucinio magicnim svojim uspehom. Carino nikad necu zaboraviti koliko si mi puta osmeh nabacio na lice.
I da se zna da cu ozbiljno da zamerim ako ne osvoji WTF. Ima bre da otrese ostatak. Hocu 10:0!It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostJebeno sam ponosan na naseg coveka po ko zna koji put.
I po ko zna koji put, jedan moj savrsen dan je ucinio magicnim svojim uspehom. Carino nikad necu zaboraviti koliko si mi puta osmeh nabacio na lice.
I da se zna da cu ozbiljno da zamerim ako ne osvoji WTF. Ima bre da otrese ostatak. Hocu 10:0!sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
I ovako zasluzuje naklon do poda, ako i titulu uzme (valjda nece biti ono too good to be true) onda
Danas je opet odlicno igrao. Razvaljivao Tomasa riternima, na svaki njegov dobar udarac nalazio je jos bolji odgovor
Ovo mora biti za protivnike bas frustrirajuce ali...to je Novak Djokovic
U polufinalu ocekuje se tezak mec protiv Kei-a. Jeste ga dobio relativno lako u Parizu ali bolje da mu je u mislima USO i revans
Jos jednom velike cestitke tati br.1
Comment
Comment