Jao kako se samo namestio zrebic za ovaj Sinsinati ovakva prilika se vise u zivotu nece ukazati. Robredo pa Ferer, poa u 1/2 Beneto... A tamo u drugoj polovini neka se jebu medjusobno Federer i Raonic. Ali dzaba, kada je "mocni" Robredo bio nepremostiva prepreka ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Sandugp View PostJao kako se samo namestio zrebic za ovaj Sinsinati ovakva prilika se vise u zivotu nece ukazati. Robredo pa Ferer, poa u 1/2 Beneto... A tamo u drugoj polovini neka se jebu medjusobno Federer i Raonic. Ali dzaba, kada je "mocni" Robredo bio nepremostiva prepreka ...
Nece svet propasti,tenis ce se i dalje igrati a kako ce Nole u nastavku, videcemo vec na USO, nadam se samo da ce proci prvu nedelju, nije valjda toliko "zaribao"
Ajd, videcemosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by NI View PostA 2007. je imao finale Kanade i pobjedu u Sinsiju.
2006. pobjedu u Kanadi i 2. kolo Sinsija.
2005. titula i u Kanadi i u Sinsiju.
2004. titula u Kanadi i 1. kolo Sinsi
A DP 2009.
Finale Kanade, Sinsi nije igrao.
Kao sto vidis. Cesce je pobjednik onaj koji osvoji jedan od dva pripremna mastersa, ali ne mora da znaci."But Pascal what are you saying?"
Comment
-
To je to... Nije on uopste skoncentrisan na tenis. Ali nikako.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostTo je to... Nije on uopste skoncentrisan na tenis. Ali nikako.
Ali sto se mene tice, nije mi tesko da poverujem u to...i meni se cini da su mu sad misli kod Jelene i bebeLast edited by Zzz; 16-08-14, 23:17.
Comment
-
Nadam se da je u njemu ostalo trunke motivacije i da zeli da osvaja turnire i da se bori posto ne volim da ga gledam ovakvog na turnirima. A verujem da se i vi isto osecate... A opet mislim da je samo na Jelenu i bebu sad skoncentrisan sto je i ok naravno, ali opet zao mi je da ovako igra turnire, kao da ga neko tera da se pojavljuje i odigra koji mec. Tako je odigrao ova dva turnira.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Sonja View PostCitam na twitteru da je Novak otputovao za Monte Carlo...i vratice se pred USO
Sve ovo ako je tacno . . . a ako nije samo pola od svega.
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostNiki, jel on nekim svojim postupcima javnosti nameće svoj privatni život
Ja cenim Djokovica tenisera i sta on radi na terenu. I samo me to zanima. Ali tenis nije samo kad on igra, nego i kako se priprema. Iz toga proizlazi igra na terenu. Nezainteresiranost iz Sinsinatija je nedozvoljiva za profesionalca, njegovog ranga u 27-oj godini sto bi Marej rekao. Kada igra lose i nezainteresovano, kada dodje fizicki i mentalno nespreman, a pritom dolazi kao broj jedan i svi cekamo njega u finalu, njega u borbi za pobedu pa makar i izgubio, da on namece svoj privatni zivot, fugurativno. Sve ovo ako je informacija tacna, a i ako nije onda pola od toga. . .
Mene kao ljubitelj tenisa je razocarao iako nisam njegov navijac.
Comment
Comment