Originally posted by cacanin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Maxx-a View Post@NI pitala bih te na sta si mislio kada si rekao da se u poslednja tri meseca nesto promenilo glede Novaka i medijskog kao i organizatorskog odnosa prema njemu? Pa videli smo W dodelu pehara, mec sa Cilicem, ovo sada u 24h u dnevnom terminu igra 3meca to su pozitivne promene? Koliko je puta sam Novak napomenuo da najbolje igra u vecernjim?
Inace mislim da je za promenu tog kursa poprilicno kasno i on ima vec 27 godina i 7 majora da update-ujemo Goku-a.Nakon odlaska sadasnjih mediskih zvezda promovisce se nostalgija, prazan prostor ce popuniti Dimitrovi, Kyrgiosi primera radi...
1.
Toronto je ppodredjen Raonicu i zato je igrao popodnevne termine.
2.
Ponasanje publike ce kasniti najmanje 12 mjeseci iza starta medijske kampanje.
3.
Ajmo da pricamo o ovome kroz dva mjeseca ako osvoji Sinsinati i USO.
Comment
-
Uglavnom svi mislimo da je Nole tankirao sinoc mec, mislimo da je to dobro i da se pripremi za Sinsi a narocito USO.
Samo, nisam euforicna, polako, pred AO smo svi bili ubedjeni da osvaja, pa znamo kako je bilo.
W-don nismo ocekivali, iskreno, osim Zileta koji je to javno napisao i obistinilo se.
Zato sad, polako, korak po korak, prvo da vidimo formu na Sinsiju pa nadalje, idemo NoleeeeeeeesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
B92: Nadala obradovao Novakov poraz http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=886687
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Bezveze, moz misliti sta je izjavio
Po to je normalno, sigurno nije suze ronio sto je Nole ispao, kao sto se ni Nole ni Role, da ne nabrajam ostale ne raduju kad ovi pobedjuju, sta je tu tako strasno, stvarno ne vidimLast edited by Pertla; 10-08-14, 21:16.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Da utreniraju dubl
Mozda je olja na odmorugodisnji odmori su, vreme za moreeeeeeesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment