Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ako nista drugo drago mi je zbog one decice i ostalih navijaca sa tribina....
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kod Nola se videla ogromna zelja za pobedom, a sa druge strane je Gael sve ucinio, da od meca napravi"cirkusku predstavu", i u dobroj meri je uspeo, i poremetio ritam kod Nola
Medjutim, jedan je Nole-neka je nazdravlje i njemu i nama
SpoilerSve vreme meca sam strepeo, ali se i nadao u staru mudrost"pred zoru mrzne":)* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
-
Odlican je Novak bio u prvom setu, dok je servis sluzio i igra je bila odlicna.Cim ga je Gael uvukao mrtvim loptama na prebacivanje opao je i ritam meca a Novak voli ritam ,zna se to, ipak jedino lose odigran TB drugog moze biti jedina zamerka .Posle je cak Francuz bio bolji dobrim delom treceg a ipak ga ivici mec lopte na 6 5 dobija u TB treceg Novak cistim kvalitetom, voljom ,mentalitetom sampiona koji ne ispada u prvom kolu turnira.Odlican mec, kad je vec u prvom kolu morao na bivseg igraca iz T10 ,koji najbolje i igra ovakve meceve gde mu je motiv adrenalin ,velika scena , prikazivanje svojh ludorija koje ipak mozda ne pripadaju teniskom terenu..Ovaj put mislim da je preterao, jer cinilo mi se ciljano je isao na to da poremeti Novaka sto je i legitiman zahtev da bi se i dobio ovakav teniski mec, jedino je nacin sporan. Ali svakom svoje, nece mi Gael ici na hejt listu ipak, bar za sada pa cak i da je dobio ovaj mec.
Novak , ne ocekujem od njega da previse zapinje ovde , vec da radi na igri da bi bila prava na USO.Similis simili gaudet
Comment
Comment