Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by AleksaVP View PostOčekujem daa se popravi što se tiče OI, u Brazilu bi trebalo barem srebro da padneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by kreso34 View PostClay je ako se dobro sječam.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostMa samo da uzima GSove i bice jedan od najboljih,ima veliki broj mastersa,ima DC,bronzu na OI....Code:[I]tzv veliki trofeji (aktivni igraci)[/I] nadal (gs wtf m1000 oim dk) 14 + 0 + 27 + 1 + 4 = 46 federer (gs wtf m1000 oim dk) 17 + 6 + 21 + 1 + 0 = 45 [COLOR="#800000"]djokovic (gs wtf m1000 oim dk) 7 + 3 + 19 + 1 + 1 = 31[/COLOR] marej (gs wtf m1000 oim dk) 2 + 0 + 9 + 1 + 0 = 12 hjuit (gs wtf m1000 oim dk) 2 + 2 + 2 + 0 + 2 = 8 ...
Comment
-
Sve sve, al kada ubaci Rokija Jos je samo na kraju falilo: "Adrian i love you!!! I love you 2 Rocky!!!"
Dobar je klipsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pamtis i bolje dane , razumnljivo ,frustracija je bila visemesecna, poeni su ok mada bilo je mozda jos sjajnih u Aziji narocito u F Shangaia ,Miamiu pa i DCu.Poenta - preko trnja do zvezda je u redu ,za moj ukus mozda malo prenaglaseno prikazana, kud Andy onoliko zaradi vremena u tribute klipu NovakovomDa li to Bojana kaze" my head says Djokovic.." Deo sa Rockyem ne razumem bas ali dobro.. verovatno ima neku posebnu vezu za tebe.Muzika, klasicno dobra.
Da ne budu samo kritke, sustina na W odlicno pogodjenaSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSve sve, al kada ubaci Rokija Jos je samo na kraju falilo: "Adrian i love you!!! I love you 2 Rocky!!!"
Dobar je klip
Comment
Comment