Ufff sto bi bilo dobro da mu Toronto bude zagrevanje, pa da napokon osvoji taj"prokleti" Sinsinati a onda svom snagom napad na US-open
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
-
Dodjem u jazbinu, ukljucim TV kad na HTV2 snimka finala W. uhvatio sam 5-i set.
Mićo Dušanović je briljirao negativno bar po meni i totalno me razocarao.
Mislim, čika Mićo a gde je tu objektivnost i prenosenja onoga sto vidimo ?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
I ja sam odgledala po treći put, tog čovjeka ne želim ni da komentarišem pogotovo komentare nakon završetka meča
Što se tiče samog meča, ovaj put sam baš uživala i gledala bez nervoze, najveći utisak mi je ostavila ona spašena brejk lopta u 5 setu, tada mi je bilo potpuno jasno da je Novak probio svaku mentalnu barijeru* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Evo da dozvolim sebi da se malo frljacim kada je broj Novakovih titula u pitanju.
Vise od svega zelim da osvoji jos 4. GS, ovo dalje osvajanje me ne zanima... ne mora vise nista
Mali dodatak... da ova pomenuta 4. budu u jednoj godini.
Znaci imao bi 11 GS. - ja prezadovoljan, ponosan i sta sve ne.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Kada je Novak pitao Kejt da li se i ona bavila tenisom a ona obradovana, sva ozarena kako je to pita...
odgovori Yessssss a Vilijam je gleda pa kao da kaze: Sta se lozis bre, ti igrala tenis.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
A kad je rekao, mada zapravo pitao Kejt: I Vaša sestra igra tenis?
ahahahhahahaha...Last edited by miloolja; 09-07-14, 17:47.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostOsvaja Us Open i Cinci,i da mozes da ocekujes klip sledece nedelje
Napisao si da se nikad ne salis kad je u pitanju Novak, znaci da je vec proknjizeno,super,sa nestrpljenjem ocekujem te turnire.
Lepo, iz mnostva postova si video da mnogi jedva cekaju klip o Novaku, proud cak nije ni znala da pravis klipove.
Dobra je i ona sugestija za ubacivanje komentatora.
Cekamo onda sledecu nedelju, svi noletovcisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostAmericku turneju ce da odradi ne sumnjam u to ali azijska gotovo sigurno otpada. Ne isplati mu se da ide u Aziju pa da se vraca. Bice potrebniji Jeleni kada dodje dete. Vrlo verovatno do kraja godine odigrace: Toronto, Sinsinati, US Open, Pariz i London.
Bice zanimljivo, ja mislim da nece Aziju preskakati ... videcemosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostOnda ce da popije kaznu jer nece imati dovoljan broj 500-ica i nece imati niti jednu 250-icu....
Bice zanimljivo, ja mislim da nece Aziju preskakati ... videcemo
Comment
Comment