Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Kada sam video Bekera bilo mi je drago i zbog njega, kako je napirio prsa u lozi posle zadnjeg poena, k`o paun.
Kad` se sada Boris provoza po Srbiji i Dojclandu sa porukom na haubi:
"Ex. kockar i mozda propala legenda, ponovo uspela. U rupe, misevi"
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Beker ce jos zbog Novaka da postane cenjen trener, tako to ide sa titulama
Moze jedno pitanje koje mi se vrzma od veceras po glavi, znam ko je krivac za tu dilemu ali neka ostane tajna ko je to :
Da li bi ste menjali ovu W. titulu za "neki dan" ne osvojeni RG. ?????Last edited by AIRBORNE; 07-07-14, 02:21.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostPočni od početka tvoj komentar čekam, tako da udri po tastaturi
Originally posted by AIRBORNE View PostOd pocetka, od kada su ti furumasi isli na zivce vise od Novaka... a a a ajde priznaj
Na kraju, uvek su svi drugi krivi i to se duže pamti, ljutnja na Novaka je kratkog daha, a još zna kako da ispravi neke stvari.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Six slam wonder Da, ne kao Becker.. klasican SSW
@AIR: Eh, nekako mi glupo reci da bih menjao. Ali da me je neko pitao pre RG-a koju bih titulu radije, svakako bih RG izabrao. Ovako, vise sam u fazonu "ko zna zasto je to dobro". Neka idu stvari svojim prirodnim tokom..
Comment
-
Kod mene 60% da bi menjao / 40% da ne bi menjao, prevagu mi samo donosi sto je Rafa bolji teniser od Rogera, mada Roger lepse izvodi teniske pokrete.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment