Ma kakvi, Vladan me je dobro zabavljao prva dva seta a onda su tako brzo napravili apsurd od meča da je bilo iluzorno se nervirati. Dobro je što je stigao u finale, neb bilo prvi put da digne igru u finalu. A sad da navijamo za maraton :-)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Nesic View PostU koliko sati se igra finale?sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Svima po reputacija... like i benificirani navijacki staz, ma zaj*bi te ovo nisu normalni uslovi za navijanje
Nole idemo dalje, bitno je da je proslo a u nedelju da si punooooo bolji, kapiras!>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Sada je već realno da bude isto...
http://static.guim.co.uk/sys-images/...Petra--007.jpg
Nikad nisam bio nezadovolniji zbog igre, ali i zadovoljniji zbog ulaska u najveće GS finale.
Srećno u nedelju protiv Rogera!
Comment
-
Ne mogu da verujem da Novak dopusti sebi ovakav razvoj dogadjaja u mecu.Odlicno pripremljen mec(to se videlo u prvom setu i do 3-1 u drugom ) gde treba samo dotuci protivnika,zadati mu zavrsni udarac on svojim greskama i letargijom dozvoli mladom lavu da pomisli da moze do preokreta.
Ovu pobedu je na kraju izvukao na iskustvo igranja velikih meceva i Grisino neiskustvo.
Cekamo nedelju i da vidimo ko ce nam biti protivnik,ja naravno cekam Rogera,pa da vidimo Novaka protiv majstora trave ,pa nek pokaze da je bolji.
Comment
-
Originally posted by juventus View PostNe mogu da verujem da Novak dopusti sebi ovakav razvoj dogadjaja u mecu.Odlicno pripremljen mec(to se videlo u prvom setu i do 3-1 u drugom ) gde treba samo dotuci protivnika,zadati mu zavrsni udarac on svojim greskama i letargijom dozvoli mladom lavu da pomisli da moze do preokreta.
Ovu pobedu je na kraju izvukao na iskustvo igranja velikih meceva i Grisino neiskustvo.
Cekamo nedelju i da vidimo ko ce nam biti protivnik,ja naravno cekam Rogera,pa da vidimo Novaka protiv majstora trave ,pa nek pokaze da je bolji.
Comment
-
Ma kako ne može da ga dobije, naravno da može.. trebaju mu dva seta kao današnji prvi i jedan u kom će Roger da ima pad koncentracije, loš procenat prvog servisa ili nešto tako..
meč je otvoren.. 50:50..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Last edited by proudNolee; 04-07-14, 18:05.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostNovak osvaja Wimbledon i to ubedljivo !
Danasnji Noletov mec, nista novo, toplo-hladno ali pobede se broje, a u finalu nek mu je sa srecom i nek zaigra dobro, idemoooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
-
I znači Federer, pa dobro nije baš da smo mogli da biramo
Najljepši put do titule W i jeste preko Federera, ali pitanje je hoće li Novak to moći to niko od nas ne može da zna, ja vjerujem da može, a hoće li on vjerovati to ćemo da vidimo u nedelju
Da mogu tražila bi samo jedno od njega, a to je da izađe na teren sa željom da pobijedi, da se bori do poslednjeg atoma snage, pa šta bude... nadam se da će i Bog malo da ga pogleda i pruži mu malo sreće, mislim da je to zaslužio
Poraz me plaši samo iz jednog razloga, mislim da bi još jedan poraz u finalu GS bio ogroman udaracLast edited by proudNolee; 04-07-14, 19:30.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment