Trying to beat Boris in the game of chess. Not an easy task. But I'm not giving up!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by AIRBORNE View PostKo ne zna sta je pakao ima sanse da bude u njemu do sutra u 15h.
Kada bi postojala neka vaga koja moze da izmeri tezinu i vaznost meca ja mislim da je 42. derbi ako ne najtezi u istoriji onda je drugi po tezini. Sigurno u nekom smislu prekretnica karijera za obojicu.
Comment
-
Cijeli dan razmišljam šta ću da napišem ukoliko Novak pobijedi, post mora biti dostojan novog šampiona
Ne znam kakvo je stanje kod vas, ali ja imam ogromnu tremu, još me neke emocije savladale nakon ovog finala, čak su mi i oči malo zasuzile, zamišljam Novaka na Mašinom mjestu* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by Maja View PostA šta je onda bilo polufinale RG 2013 i USO finale takodje 2013? Ne zaboravi 2011. Znači samo opušteno, sutra Novak dobija pa da ga dočekamo svi u BG.
I da nekako sapatom dodam i Andu je malo doprineo tezini sutrasnjeg derbija, mada glupo sto Skota uopste i pominjem al` eto.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment