Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ne koristim (zbog ovakvih stvari mi nekada bude i krivo). Nastavi da postavljaš ako ti nije teško, nekada stvarno ima zanimljivih i amazing shotova koji ne mogu da se vide u običnim galerijama slika."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Sarita, daću ti ja Rafu..
Basia postavlja fotke iz različitih izvora, odnosno agencija, tako da se na jednom mestu može naći skoro sve.
Jesam Shminka sigurna sam, ako je ono bilo pitanje... samo da on u to (po)verujesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSarita, daću ti ja Rafu..
Plašila sam se tvoje reakcije kad saznaš.
Inače, tražimo ovde one boje za mazanje lica, da ispišemo ja i drugarica "Napred Nole" u nedelju. Ako ne nađemo iskoristićemo tempere uz sav rizik da nam iziritira kožu."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostVise sam za ovu opciju jer ga je tada lagano dobio, nema veze sto se igralo na 2. ali tog dana se sticao utisak i da se igralo na 5. da bi ga Novak dobio.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View Post
A i Boris je pokazao stomak hahaOriginally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Novak: Nadal je favorit za titulu (b92)
Đoković i Nadal se u nedelju sastaju u finalu drugog Gren slema sezone, a to će im biti 42. međusobni susret. Španac trenutno vodi sa 22-19 u pobedama.
„Ne znam ko je od nas dvojice u prednosti pred finale. Moramo da uzmemo u obzir rezultate koje smo obojica imali na Rolan Garosu u svojim karijerama. Zbog toga mislim da nema sumnje da je on favorit za titulu ovde. Jeste da ja igram dobro, pobeda u finalu Mastersa u Rimu pre nekoliko nedelja mi daje samopouzdanje i veru u sebe pre finala“, istakao je Novak.
Novak je istakao i da će predstojeće finale biti i veliki fizički izazov za obojicu.
„Fizički izazov koji jedan drugom predstavljamo je takođe bitan faktor u našim mečevima. Znam da me čeka igrač koji odlično igra svaki poen, koji je sjajan rival. On je veliki borac i zbog toga znam da će to biti fizički zahtevan meč. Ali, spreman sam. Za sada je ovo dobar turnir za mene. Iza mene je težak meč sa Gulbisom, ali ću imati slobodan dan do finala, a i nije mi prvi put da se nalazim u ovakvoj situaciji. Znam kako treba da se spremim taktički, fizički i emotivno i da u nedelju odigram kako znam i umem“, naglasio je srpski teniser.
Comment
Comment