Pitanje je da li je bolje ovako prebaciti pritisak na Nadala ili izjaviti da ide u finale po titulu (MC 2013)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by SonjaFan View PostPitanje je da li je bolje ovako prebaciti pritisak na Nadala ili izjaviti da ide u finale po titulu (MC 2013)>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ma samo da bude zdrav, sve ce ostalo biti ok. Ne znam za tu bolest sto neki prenose, kakav tip bolesti....
Prehlada ? Virus?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostZavisi iz kog ugla gledas. Sta reci za ocajan procenat u finalima van AO.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Da prosti član sa kojim sam imala opkladu, izgubila i koji me šikanira zbog toga ovde i na fejsu ( ), iako sam se trudila ne mogu u ovakvoj situaciji da navijam za Raficu protiv Noleta. Dovoljno je što sam bila primorana da pratim njegove mečeve, i na neki čudan način ga donekle volim više nego pre (ili manje ne volim) ali u nedelju ne mogu protiv Novaka.
Ne sviđaju mi se ovi znaci prehlade ili čega već, toga ne sme biti jer svaka sitnica daje prednost Nadalu. Da bi se on pobedio na šljaci, na turniru kakav je RG, Novak mora biti spreman i fizički i mentalno, ali ne samo na trenutke ili većim delom meča već uvek i 100%! Zato se ne slažem da Novak ima malo šansi, ima velike šanse ali samo ako bude svo vreme 100% u meču svim svojim bićem.
Nadala sam se da će Endi izmoriti Rafu danas ali Endi truba, više bi ga izmučio Lajović da su opet igrali.
Ajde!!!!Last edited by Sara; 06-06-14, 20:28."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
Comment