Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Nema veze sto je Conga bio van svog ritma ali Novak je danas bio - garantujem iznad svih nasih ocekivanja.
Naravno svi smo znali da Nole dobija ali ovako brutalno i skoncentrisano...
Jos je bitnije kakvu je SPORTSKU poruku danasnjim izdanjem poslao Congi, RG. publici, komentatorima tenisa prevashodno spanskim, kanadskim, britanskim pa sve do eminentnog letonskog novinarstva, konkurenciji na ATP i svim ljubiteljima tenisa u svetu.
Poruka kratka i jasna pa da prostite precizna sa elementima ulicarskog zargona tipa "Don't fuck with me".
Novace svu ti srecu zelim u nastavku tvoje danasnje brutalnosti i fokusa.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ovako se dobijaju teski mecevi. Bravo sampione!
Idemo do finala a tamo sta Bog da bice .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostSpoiler
Mats Wilander 571-222
Novak Djokovic 571-135
ovo danas je bilo toliko rutinski da cak ispade nikad laksa osmina r.garosa
congu je definitivno #ugasio tukavsi ga deseti put u nizu kao da mu je preko puta troicki ili sardi a ne 1 od starih rivala
steta za njega jer mislim da ce se tesko vise vracati u top10 a mogao je vise itekako. ima istine u onom intervjuu od juce.
dobra stvar je da ce do kraja nastupati na filip satrijeu, sto je protiv jakih udaraca u 1/4 i ev 1/2 vrlo znacajno
o nadalu jos ne treba razmisljati, turnir je tek na pola tako da ima kad....
Comment
-
Samo zelim da kazem kako sam ovog vikenda cuo price kako ce Novak izgubiti od Tsonge posto se Tsonga naostrio i posto zaista zeli da pobedi Novaka jel mu je ovaj jelte unistio karijeru... Ovde u Engleskoj se prati tenis i ljudi imaju svoje misljenje. Postuju Novaka puno kao coveka koji se ne predaje i koji je pravi sampion ali ne veruju da moze da uzme RG. Pa tako je i sada bilo. Tsonga pa Tsonga... Ali ovo danas sto je Novak uradio i kakvu lekciju je ocitao Tsongi je upravo to sto sam i pricao ljudima da ce Novak uraditi. Jesam sumnjao u ovako ubedljiv rezultat ali nisam sumnjao u pobedu. E sad. Sledi cetvrtfinale polufinale i finale. Neka se spremi za ova tri meca kao da su mu poslednja u karijeri. I onda ce ako Bog da uzeti ovaj turnir i konacno ce pritisak oko uzimanja RG-a spasti i verujem da ce tada igrati jos bolje.
Idemo Nole u nove pobede!sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment