From Djokovic camp : full rest to be observed for next 7-8 days. Then only, situation to be evaluated again
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Cekajte ljudi pa i njemu je praznik, zar treba na Uskrs kada se svi porodicno okupljaju da je nesrecan.
@Ni , lako je seci kolac, kolac ne uzvraca udarac>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
-
-
Originally posted by NI View PostKad je bio taj prvi MRI? Onaj prije 10 dana ili neki jucer ili danas?
NOVAK DJOKOVIC: Well, the good thing is I don't need to have a surgery. I don't have any rupture or something like that. I'm going to go see doctors tonight and then tomorrow again have another MRI, see if anything changed in this seven days since I had the last one.Last edited by Zzz; 20-04-14, 20:12.
Comment
-
Originally posted by NI View PostPitanje je da li Novak u jucerasnjem intervjuu i L'equipe u danasnjem clanku misle na isti MRI.Last edited by Zzz; 20-04-14, 20:32.
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostMalo je takvih nazalost.
Ja imam neku informaciju koja nije potvrdjena (od mog Cacanina koji je Zimonji kondicioni) da Nole ima problema sa tetivom...
Ostaje nam da cekamo i pozelimo mu svu srecu.
Poz.
Послато са GT-I9505 уз помоћ ТапатокаSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostAko je to,nije naivna povreda,ali iskreno se nadam da ima vrhunsku njegu jer kakvu bi drugu i mogao imat' i da ce se to sve sredit shto prije,jer tenis nije tenis ako nisu prisutni najbolji,tako da bice to sve ok brzo .
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment