Originally posted by cssr
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ma, ovo je naucna fantastika za mene znam mozda 5 odgovora nijee vredno ni da pisemsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Kažem ja da nije regularno. Da proverimo i ostala... šalim se, naravno...nije dobro prepisao iz tih sveski cssr.
Još ja kao ... ma kad je igrao sa Marejem u VB..
I to sam naravno računala kao tačan
A za trofej sam pomislila kakvo trik pitanje sa onim MON...ali sam znala... i zaboravila da proverim posle kako se zapravo zvanično zove... znači "Open de Moselle" = Mec. Zapamtite ko zna kada će vam trebati.Last edited by miloolja; 04-04-14, 21:14.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Last edited by proudNolee; 05-04-14, 10:59.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
-
Originally posted by ledeni 80 View Postja znam do bio bio najgori ovde pola koje i nzm isao bi eci peci pec pa sta budesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment