Dobar dan drugari i prijatelji, dugo me nije bilo.Nedostajali ste mi.
Na zalost moj otac je preminuo pa zbog toga nisam tu od 10.marta...
Danima sam u tuznim mislima zbog toga, nemam svoj mir niti neki fokus
za mnoge zivotne stvari...
Posle visednevnog odbijanja da se ukljucim u "spoljni" svet,
sinoc ipak smognem snage da odgledam finale.
"Nemate pojma koliko mi znaci" ova i ovakva pobeda Novaka, ne zelim nikome ovakvu (zivotnu)
situaciju ali razumece me samo neko ko je ovo prosao.
Toliko imam Novakovim meceva u mozgu i srcu ali ovaj ce zauzeti posebno mesto u mojoj dusi.
Sjajan,maestralan si Novace sinoc bio, ne da si samo pobedio i nadigrao velikog rivala nego si i najavio
da ova godina moze biti jedna od ONIH - TVOJIH i nicija vise. Jeste da si na kratko
ugostio Vavrinku u svoju australijsku tvrdjavu ali nema veze, zna se ko je tamo Bog i batina.
Finale iz Miamia samo prenesi na nastavak sezone i nema zime.
Eto tolio za sada,cujemo se drugari tatatirci.
Vraticu se i ja vremenom i polako u svoju formu,SVE JE TO ZIVOT.
PS. Ne morate mi pisati poruke i postove saucesca, dovoljan je "like".
Neka bude dostojanstveno i upravo onako kakav je moj otac zapravo dostojanstven bio.
Vidimo se i hvala sto ste tu, razliciti i svako unikatan jer nema vece lepote od razlicitosti koja ujedinjuje.
Na zalost moj otac je preminuo pa zbog toga nisam tu od 10.marta...
Danima sam u tuznim mislima zbog toga, nemam svoj mir niti neki fokus
za mnoge zivotne stvari...
Posle visednevnog odbijanja da se ukljucim u "spoljni" svet,
sinoc ipak smognem snage da odgledam finale.
"Nemate pojma koliko mi znaci" ova i ovakva pobeda Novaka, ne zelim nikome ovakvu (zivotnu)
situaciju ali razumece me samo neko ko je ovo prosao.
Toliko imam Novakovim meceva u mozgu i srcu ali ovaj ce zauzeti posebno mesto u mojoj dusi.
Sjajan,maestralan si Novace sinoc bio, ne da si samo pobedio i nadigrao velikog rivala nego si i najavio
da ova godina moze biti jedna od ONIH - TVOJIH i nicija vise. Jeste da si na kratko
ugostio Vavrinku u svoju australijsku tvrdjavu ali nema veze, zna se ko je tamo Bog i batina.
Finale iz Miamia samo prenesi na nastavak sezone i nema zime.
Eto tolio za sada,cujemo se drugari tatatirci.
Vraticu se i ja vremenom i polako u svoju formu,SVE JE TO ZIVOT.
PS. Ne morate mi pisati poruke i postove saucesca, dovoljan je "like".
Neka bude dostojanstveno i upravo onako kakav je moj otac zapravo dostojanstven bio.
Vidimo se i hvala sto ste tu, razliciti i svako unikatan jer nema vece lepote od razlicitosti koja ujedinjuje.
Comment