Mora štampano izdanje da prati svoj treš portal, dugo su bili u raskoraku
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostMa znam da, za razliku od mene, uvijek ocekujes titulu. Ali jesi li je vec proknjicio kao u IW ili ne?
Ne, nije jasna situacija kao u IW.
Ne znamo kakav će se Nadal pojaviti, očekujem ga boljeg, ne bi džaba dolazio na turnir. Možda i Murray bude izgledao bolje, ovdje brani titulu i podloga mu leži. Ferrer je bio u formi u Meksiku do povrede, i ako prebaci to ovdje trebao bi daleko s obzirom na uslove u kojima se igra. Za Federera ne vjerujem da će biti opasan kao prethodni turnir. Žrijeb sam skoro vidio, mogao si to zaključiti jer nisam kukao
Recimo da je 1/2 prolazan rezultat, ali nije ok ako tu izgubi od Raonica, sve zavisi od toka turnira. U slučaju bilo kog poraza prvi sam da kritikujem
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNisam znao da ima turnira gdje ne očekuješ titulu
Sve u svemu smtras da je Rafa previse opasan da bi proknjizio titulu unaprijed.
Ako je u IW kljucni mec za Novaka bio mec treceg kola protiv Cilica, ovdje je isto tako mec treceg kola protiv Gulbisa.Last edited by NI; 21-03-14, 08:19.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostIzgleda da sapunica oko Vajde i Bekera dobiva neocekivani rasplet. Sutrasnji Blic na naslovnoj strani.
* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Novinarstvo je odličan posao, pišeš ono što ti padne na pamet i još te za to plaćaju
A misli da se na ovo i ne može upecati, pošto uopšte nema veze sa mozgomLast edited by proudNolee; 21-03-14, 11:11.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Promenili naslovnu, ipak jutros izašla malo drugačija od sinoćne najave. Videću kasnije da li stoji nešto u "sportskim stranama".
Poješće vas ta nemansigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment