Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by notorious View PostUvijek očekujem titulu Nekad sam svjestan da nema previše šanse kao na zadnja 2 finala GS. Vidjećemo kako će reagovati iza titule, vrlo neizvjestan i zanimljiv period.
Comment
-
Nikola Pilić u klubu optimista - dobro vidim, dobrom se nadam
Novak će za 4 meseca biti br. 1sigpic
Comment
-
McEnroe objasnio
“Mislim da će i Novak uskoro shvatiti da sadašnje stanje stvari dovoljno dobro. Drugo rešenje jeste da zatraži od Bekera i Vajde da istovremeno budu uz njega na Rolan Garosu i ostalim najvećim turnirima“, rekao je Mekinro.
“To bi bio način na koji bi mogao da izvuče tih dodatnih jedan ili dva posto od Bekera, koji bi mu koristili. Ipak, to bi bilo neobično rešenje jer je Boris navikao da je u centru pažnje i da sve bude savršeno. Jedva čekam da vidim da li će pronaći taj put, ostati u senci i odatle pomagati Đokoviću“, dodao je Amerikanac.
Novak je i prije imao dva terenera koji su ga pratili na odredjenim turnirima. I to se pokazala kao izuzetno losa odluka. Druga bi prica bila kad bi Vajda bio stalno tu, a onda imas u timu i Beckera koji moze da pripomognesigpic
Comment
-
Originally posted by NI View PostBitan je samo RG. Prvo mjesto je od sekundarne vaznosti.
Pre RG-a zanima me vrsta pristupa prašnjavim Mastersima. Da li će iči punim tempom na sva tri ili kalkulisati. Kalkulacija nosi rizike, dok bi dominacija na prašini mogla uz prvu poziciju dati vrlo jak mentalni impuls za RG.
U osnovi svega je samopouzdanje. Njega može podići jedino pobedama.
Majami odigrati pametno i dozirano a od MC-a pun gas, bi bila moja preporuka.sigpic
Comment
-
Ono je Vajda.
Kada je Višković prenosio finale u IW i govorio ko gde ide od trenera sa Novakom, za RG je rekao nešto u stilu da je moguće da će biti obojica, ne baš izričito, ali je moglo da se tako shvati. . Možda zna nešto.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment