Koliku sam jutros tremu imala kao da ja trebam da igram... kada je turnir počeo nisam znala šta da očekujem, nije blistao, i gotovo ništa nije bilo na nivou, a emocija ni za lijeka, a sad baš osjećam neko olakšanje, zato što mislim da će ova titula biti odskočna daska za nastavak sezone!
Sad slijedi Miami (inače moj omiljeni turnir) hoće li biti previše ako kažem da bi jako voljela i željela da Novak tu uzme titulu
Mene samo brine činjenica da ne može da završi meč kada treba (pa majku mu zar nije Boris zbog toga tu) prvo sinoć protiv Iznera a i večeras, sreća pa se u TB sabrao i odigrao kako treba
Ali kad ga vidim ovako srećnog, i nasmijanog srce mi puno
A Sonja i ja bi, tako mi bude lakše kada vidim da nisam jedina kojoj proaz baš teško padne!
Sad slijedi Miami (inače moj omiljeni turnir) hoće li biti previše ako kažem da bi jako voljela i željela da Novak tu uzme titulu
Mene samo brine činjenica da ne može da završi meč kada treba (pa majku mu zar nije Boris zbog toga tu) prvo sinoć protiv Iznera a i večeras, sreća pa se u TB sabrao i odigrao kako treba
Ali kad ga vidim ovako srećnog, i nasmijanog srce mi puno
A Sonja i ja bi, tako mi bude lakše kada vidim da nisam jedina kojoj proaz baš teško padne!
Comment