Najgora mi je ova nervoza do početka meča
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Petra View PostJa sve ispeglala imam osecaj da cu veceras biti opustena
ako ne bude trebalo, nema veze..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Nole
Bas je super slika.
Pred turnir smo rekli da bi morao do finala, nije bilo lako ali je uspeo. Svasta smo videli...
Hanescu- zamalo mu nije uzeo set (2 set lopte u prvom setu)
Gonzales- sok: uzeo mu set
Cilic- jos veci sok: prvi set izgubljen za 20-ak minuta, ali posle toga borba i pobeda (prva izborena pobeda ove godine)
Beneto- diskonektovanje
Isner- malo su mu bila dva brejka u drugom setu ali da nije toga bilo- sasvim dobra partija
...i eto ga u finalu Ne znam sta da ocekujem, cinjenica je da Novak igracki napreduje- od vrlo slabog riterna na pocetku turnira dosao je do vrlo dobrog, i BH je sve bolji (ali jos fale one odlicne paralele i passing )
Raduje me da je uz sve probleme i oscilacije dosao do finala...kad sam se svega ovog sjetila, moram reci da sam sad iznenađujuce mirna
!!! IDEMO !!!
Comment
-
Originally posted by Duka View PostVidi ti taj pogled,osmjeh...ovo ocu da vidim!sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Danas sam bila nervozna, ali sada sam totalno opuštena i samo čekam da meč počne.... zadovoljna sam plasmanom u finale, ali opet ću biti razočarana ako ne uzme titulu, tako da idemoooo i večeras da se* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment