Ma opusteno, sledi sprdanje sa Benetoom, dosta je bilo sprdanja samog sebe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by SonjaFan View PostHaha, super je ovaj smajli
Nebi trebao danas da bude tako jak vetar, bar je to pisala olja
Prolazi Novak u polufinale, bez brige.
EDIT: Ispravka: Vjetar u IW-u je intenziteta 12,88 km/h.Last edited by ognjen; 14-03-14, 18:36.
Comment
-
Originally posted by Duka View Posthaha Petra
Nole ce morati ovako inace ode loptica u vetar
Ne daj se Noleeeeeee, jaci od vetra i Benetoa, idemooooooosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Duka View Posthehehe Petrice koji vjetar bre Nocas ce Nole i za vjetar da bude prejaksigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Odlično odrađeno. Problem i dalje prave te neiskorišćene bl, ali ritern skoro pa ko stari
istezanje pre meča
SpoilerLast edited by miloolja; 14-03-14, 23:28.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Prodje ovaj mec, dobro je, brzo zavrsio Nole, a nije ni vetra bilo
Koliko samo brejk sansi neiskoristenih,to u polufinalu nece na dobro izaci ko god bio protivnik
Idemo dalje NoleeeeesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Spoiler
Last edited by proudNolee; 15-03-14, 00:58.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment