Originally posted by proudNolee
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
notorious,
Brisi titulu koju si proknjizio. Novak treba da ostavi tenis!
SpoilerNaravno svi znate da se zezam.
Novak danas nije bio dobar ali ni mec nije bio bitan. Mec bih podijelio u 4 dijela.
Prvi dio
To je do 5:0. Novak dobar ali u osnovi je to bio malo jaci trening. Jedino sam nezadovoljan BH. Pogotovo paralelom. Ostalo je dobro ili jako dobro funkcionisalo, pogotovo agresivni FH na duboku i mekanu loptu. To me raduje. To je ujedno jedini dio meca koji ima ikakvi znacaj.
Drugi dio
To je do 3:4/30:0 za Gonzaleza u 2. setu. Novak je digao nogu s gasa, Gonzalez je usao u mec, Novak nije iskoristio sanse da rijesi mec u dva. Nista zabrinjavajuce.
Treci dio
8 zadnjih poena u 2. setu. Totalni pad Novakove koncetracija, totalno pomanjkenje zelje da sacuva set.
Cetvrti dio
To je otprilike 3. set. Novak je povratio koncetraciju u dobio set bez da je bio stvarno testiran. Iako je je Gonzalez igrao mec zivota, iako je na momente znao odlicno da pogodi i sa BH i sa FH strane, iako ima pristojan servis, ipak je to igrac koji treba jos dosta da napreduje da dodje do prvi 50.
---------------------
Sa Novakovim FH sam zadovoljan. Igra na mrezi OK, smes odlica. BH skripi. Return bolji nego protiv Haneskua ali ispod Novakovog nivoa. Pogotovo na BH strain.
Nisam vidio da je imao problema sa kondicijom. Zabrinjavajuci pad koncetracij i zabrinjavajuce odsustvo gladi.
Comment
-
-
Najviše me sada nervira Ivanišević, negde se naslađuje i očekuje da likuje na kraju.
Možda je njega hteo da zavara zapravo Novak.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNajviše me sada nervira Ivanišević, negde se naslađuje i očekuje da likuje na kraju.
Možda je njega hteo da zavara zapravo Novak.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Ivanisevic je verovatno pripremio Marina za buduci mec, pre neki dan zajedno trenirali, gde je Nole bas imao problema na istom,cak prekdao set trening da bi Miljan radio sa njim , detalji su to koji se sigurno uocavaju, a i ova danasnja predstava, ne ide u prilog da ce moci znacajno podici igru/formu. Ali , hajde da se nadamo boljemSimilis simili gaudet
Comment
Comment