Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by NI View PostDuka pobogu,
U 3. kolu ima igraca koji je osvojio dva turnira ove godine, imao jos jedno finale i pobijedio Marija. Zanemari za trenutak sto se taj igrac zove Cilic. S druge strane smatras da je Novak u 'kanalu' itd. Pa moras nekako uskladiti svoja misljenja. Ako Novak ima problema, a mislim da se sve slazemo da ima, onda je Cilic tezak protivnik u 3. kolu.
uz duzno postovanje..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostTo što je dobio Murraya ne znači ama baš ništa, Škot se bukvalno raspada. Osvojio je turnire koje je uvijek i osvajao, mislim na taj rang. Neko je napisao nakon poraza u Dubaiju da fali još samo da izgubi od UE Čilića, evo prilike da i to čudo vidimo
Originally posted by Duka View PostA sustinski,kakav mu je zreb? ....vise nego dobar.Pa u 2014 mu je takav zreB,na evo bilo kom turniru,kakav se samo pozeljeti moze,NI..Zamisli opet suicidan epilog..Oces li opet da zivis u iluziji koja kratko traje?
uz duzno postovanje..Last edited by NI; 05-03-14, 12:01.
Comment
-
Kažu da optimizam dobrano zavisi od količine istog u tvom okruženju. Što veća koncentracija dobrog oko tebe, veće su i šanse da se dobro i tebi zgodi. Tim sledom kada nespokoj nadvlada on zapreti da ti se u dušu neželjeno nastani. Stoga odluka stara nepunu nedelju dana, bi da valja malo i odmoriti. Odluka bi možda i potrajala, da nije filozofije koje me kroz život nosi i koja veli da bez nade budućnosti nema. To što nadom imenovah želim podeliti i makar malo već ukorenjeni nespokoj rasterati.
Verom u boljitak, nevericu zameniti i dobrom se nadati. Nada u svom očekivanju uvek izrodi cilj. Ciljevi se menjaju, samo je nada večna.
Biće bolje!
sigpic
Comment
-
Fina gomila afirmativnih postova deklarisanih navijača kuckana onomad.
Kanali, tuneli, paketi, mentalni patuljak, fizička sprema na nivou za vojsku nesposobnih, gotov je, reket o klin, polaznik Resavske škole za davanje izjava kod mentorke mu Ane....itd.
Skoro pa preslikani komentari sa portala na kojima caruju trolovi i slična mitska bićaLast edited by pecaros; 05-03-14, 14:16.sigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostFina gomila afirmativnih postova deklarisanih navijača kuckana onomad.
Kanali, tuneli, paketi, mentalni patuljak, fizička sprema na nivou za vojsku nesposobnih, gotov je, reket o klin, polaznik Resavske škole za davanje izjava kod mentorke mu Ane....itd.
Skoro pa prelislikani komentari sa portala na kojima caruju trolovi i slična mitska bića
Comment
-
Originally posted by Niki View PostMolim te ne diraj strucne nazive kao: kanal, tunel i paket. To su ozbiljni sindromi, fino i slikovito opisani ovde. Evo, ja kao Rafin navijac preuzimam prva dva za svaki slucaj, jer sam primetila blage naznake istih u Brazilu. Treci vam ostavljam, jer to nama nikad nije ni trebalo sa Uncle Tonijem.
Bude i nadu, jer su kanali često plitki, tuneli uglavnom imaju izlaz, a paketi se uvek otvore.Last edited by pecaros; 05-03-14, 14:46.sigpic
Comment
-
Peca se vratio, Peca se vratio
Zašto si ti Peco sada čitao retroaktivno ovde što se piskaralo, kada si zbog tih istih postova i odmarao?
Pusti sad to, trebaće nam sva snaga i umeće na više frontova.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by proudNolee View Post
Pilic, koji je bio inicijalno protiv Bekera, sada podrzava Borisa. Cijeni njegovu (tenisku) inteligenciju ali se boji ekstrovertnosti. Mislim da je ovo prvo kljuc a ovo drugo ce se srediti. Uvjeren sam da Pilic daje izjavu dijelom iz lojalnosti prema Novaku. Sada svi 'pucaju Novaku u ledja' tj. uce ga da treba da otpusti Bekera. Pilic razumno kaze da je prerano. Bilo bi sarlatanski da Novak otpusti Borisa.
Armenulic, koga vise cijenim od Pilica iako i Nikolu izuzetni cijenim, vidi emotivnu podrsku koju je davao Vajda, osjeca da ta podrska nedostaje i implicira da Beker ne treba Novaku. Kao Novak i onako zna sto treba da radi. Ne zeli da Novak previse eksperimentise sa volejima, sto da popravljas nesto sto je i tako i tako izvanredno. Ali ako je Novak ljuto odlucio da mijenja, onada mu savjetuje Normana ili Gilberta. To su izuzetni treneri. Dodao bih jos i Anakona.
Oba savjeta su osnovana, ali se definitivno vise slazem sa Nikolom nego Radmilom.Last edited by NI; 05-03-14, 16:32.
Comment
Comment