Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Comment
-
Re: ATP - NOVAK DJOKOVIC
Sad je bio intervju sa Novakom na RTS-u,intervju je radjen danas u Kragujevcu,a pricao je malo o igrama u ovoj godini.
Rekao je da je sve u svemu zadovoljan igrom ,pao je jedno mjesto,ali ne zbog svojih losih rezultata,vec zbog dobrih rezultata ostalih tenisera,te je zato muski tenis u procvatu .I ne ocekuje previse od ostatka sezone,igrace koliko god moze rastereceno,brani titulu na zadnjem turniru godine .
Comment
-
[quote author=mr.gold link=topic=478.msg94390#msg94390 date=1253564164]
Pozdrav kami83.
Dobro dosao (la) na forum
[/quote]
Dosao Hvala svima
I ne spamujem ja mnogo,samo ponekad znam da pisem stvari koje nerviraju ljude,pa se tako unapred izvinjavam ljudima
Comment
-
[quote author=kami83 link=topic=478.msg94413#msg94413 date=1253565010]
[quote author=mr.gold link=topic=478.msg94390#msg94390 date=1253564164]
Pozdrav kami83.
Dobro dosao (la) na forum
[/quote]
Dosao Hvala svima
I ne spamujem ja mnogo,samo ponekad znam da pisem stvari koje nerviraju ljude,pa se tako unapred izvinjavam ljudima
[/quote]
Ma ovdje se samo spamuje bre ;D ;D ;D
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Evo sta sam napisao na Novakovom forumu .
Hvala Novaku sto postoji,sto nas uveseljava svakom svojom pobjedom,sto mozemo ponosno da kazemo . Da,on je nas ,Novak...
Poraz,pa sta ,Davidenko je bio bolji ,treba otvoreno priznati. Jedva cekam svaki Novakov sledeci mec,prosto sam mnogo vise kao i svi mi ,svi smo mi mnogo vise od obicnih navijaca . Mislim,necu sad da pretjerujem,rekao sam vec par puta,ja sam rodjen istog datuma kad i on,i slicnog smo karaktera,to je jos jedan razlog vise sto zajedno sa vama dozivljavam tesko ovakve poraze. Ali samo naprijed,Novak je nas sampion,vrhunski teniser,i odlican ambasador Srbije i Srba u svijetu . Popravio je sliku o Srbiji i Srbima uveliko,vise nas ne gledaju istim ocima Amerikanci,Australijanci,Evropljani,zahvaljujuci Novaku,pa sad da pomenem i Anu,Jelenu,Janka,Viktora,Nenada,Milorada,Nadju,i nase sportise uopste,mi smo veoma uspjesna i postovana nacija . Uvijek smo se kroz sport dokazivali i proslavljali i vazda ce tako biti . Novak je nas ponos,i neka ne ocajava zbog ovog poraza,veliki igraci uvijek imaju takve trenutke . Nole,samo naprijed,svi smo uz tebe..
Comment
-
Comment