Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by AIRBORNE View PostMozda je pregrubo zvucala moja recenica ali tako razmisljam. Ne mislim nista loce za Vicu,
samo da ne ispadne vise druzenje a manje rada...Last edited by Pertla; 12-02-14, 20:00.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
SpoilerNa putu za Dubai sam svratio na kratko do Zeneve da posetim tetku i mog najboljeg druga Nevena. Ovde smo na stadionu FK Servette koji je prelep i moze da primi oko 30000 ljudi. Neven igra za njih i sutra cu ici da gledam njihovu utakmicu oko 7:45pm. Bas sam ponosan na mog druga i jedva cekam da navijam za njega uzivo kao sto je on mnogo puta do sada za mene
AIR, ti bolje ne otvaraj spoiler, ima tamo Nole sa Viktorom
Comment
-
Sonja carice, bas si me nasmejala
Da znas da se pokajah sto otvori spoiler, vidim ja tetka se obilazi, tetki se nose lekovi...
Neka proba, neka se malo celici, rad krepi!
Miljane daj zamoli ga da postavi neku fotku gde je znojav i krepava od umora posle treninga i ja cu biti srecan,
necu ni "A" reci za Vicu a kamoli za ove "indijance".>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ma nisam hejter volim ga k`o brata rodjenog...
Zelim mu sve najlepse... ali bez znoja,blata,nacepanih drva,hiljade i hiljade sklekova ni jedan GS nece "biti ubiven">>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostMa nisam hejter volim ga k`o brata rodjenog...
Zelim mu sve najlepse... ali bez znoja,blata,nacepanih drva,hiljade i hiljade sklekova ni jedan GS nece "biti ubiven"* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment