Originally posted by pecaros
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by pecaros View PostPrenesena izjava onoga koji se selektorom smatra iskustveno posmatrano verodostojno je upitna kako zbog izvora tako i kredibiliteta navedenog izjavitelja.
Morao malo da poradi na sopstvenom marketingu?
Koliko mi je samo taj čovek nesimpatičan..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostČak i da mu je to Novak rekao, nije mi jasno zašto je to morao da podeli sa ostatkom sveta.
Morao malo da poradi na sopstvenom marketingu?
Koliko mi je samo taj čovek nesimpatičan..sigpic
Comment
-
Neki dan sam ga video u jednom eminentnom sveporodicnom i drustvenom secistu sto mozak samo kvari,
trznom centru. Covek u cistoj trenerci se shetka , pa jeb_ te imas li nesto drugo za obuci.
Kako me to nafura.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostAko mislite da jeste voleo bih da cujem (vidim) razloge zasto tako mislite?
Originally posted by Maja View PostDefinitivno. Mozda bi cak trebao da simulira neku povredu i bude van terena neko vreme jer ocigledno je da Novaku treba prava pauza u kojoj bi apsolutno morao 100% da se presabere i smisli strategiju za dalje kako bi se kasnije vratio jaci kao Nadal pocetkom prosle godine.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostSvet je lep kada sanjamo !
Znas kako Zile,sve je moguce.Zar mislis da ce sad Nadal dominirati i uzimati sve moguce slemove?To je skroz nerealno,pre ili kasnije ce doci pad,a tom padu ce uzrok biti i Novak koji ce ga vijati.
Sto se tice Novakovog rasporeda,smatram da mozda treba izbeci neki od mastersa na sljaci.Da ne dodje do mentalnog zamora pred RG,a pogotovo sto bi na svim tim mastersima morao da se vija sa Nadalom.
Ovaj poraz na AO nek Novaku bude otreznjenje pred nastavak sezone.Last edited by Gari NS; 25-01-14, 13:46.
Comment
-
Ako nije u stanju fizicki da iznese minimalni broj turnira godisnje, a jos on obicno i ne igra ni jedan iz serije 250 .... onda i ne treba da igra tenis ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pritisak je manji mnogo van Slamova. Tako da bi morao da uzme Dubai i barem jedan veliki Masters. Ali zna i on da to nije to. Isto tako prije RGa bi valjalo da se sastane samo jednom na sljaci sa Nadalom. Ne moze uci u formu ako ne igra.sigpic
Comment
-
Teško je izdržati kad se to ponavlja iz godine u godinu. Kad je Goaterer dominirao često je preskakao period nakon USO i obavezno DC. Nadal je već uzeo 2 velike pauze i nakon njih se vratio kao monstrum, a preskače i dalje turnire poput prošlogodišnjeg Miamia, a može se reći i Wimbledona Svi teniseri u vrhu su iz brojnih razloga pravili pauze, jedino Novak ide iz turnira u turnir i tako već skoro 10 godina
Comment
-
Pa ovaj broj turnira igra svake godine, to su standardni turniri na kojima stalno nastupa ne vidim problem njemu trebaju mečevi, pobjede a to ne može dobiti ukoliko ne bude igrao (samo neka ni slučajno ne preskače Majami mo mi je omiljeni Masters turnir ) i po mogućnosti Monte-Carlo tu je prošle godine uzeo i ne bi valjalo da sada stane kada smo konačno prekinuli Nadalovu vladavinu tu, a i to je idealno mjesto da se sastane sa Nadalom prije RG! Ali prvo idemo po brodić, bez njega ne može* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMnogo je vazniji IW. Ukoliko bi zaustavio tu Nadala onda je jasno da i na sljaci moze.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment